X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Încă un politician îl amenință cu judecata pe Candu

16 mai. 2017,, 11:55   Politică
6072 2

Fostul deputat PCRM Grigore Petrenco, în prezent președintele formațiunii „Casa Noastră – Moldova”, a anunțat că îl va acționa în judecată pe Andrian Candu, notează NOI.md.

Petrenco s-a arătat deranjat de faptul că spicherul Parlamentului a răspîndit informații false care i-ar fi prejudiciat imaginea. În contextul afirmațiilor făcute de Candu precum că Petrenco s-ar fi întîlnit la sediul PAS cu Maia Sandu, activistul a reiterat că acesta este un fals.

„Credeam că măcar Candu nu va coborî la nivelul femeii de la piață și nu va răspîndi zvonuri. Dar se pare că l-am supraapreciat. Vreau încă o dată să precizez că nu am fost niciodată în oficiul PAS. Cînd însuși președintele Parlamentului isterizează întreagă țară deja de două zile și promovează insistent acest fals, este prea de tot. Pentru minciună, insultă și insinuări neapărat ne vom vedea cu Candu în instanța de judecată”, a declarat Petrenco.

Totodată, Petrenco a precizat că organizația ANTIFA nu este una extremistă, așa cum afirmă democratul.
Anterior, și liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, a declarat că îl va acționa în judecată pe Andrian Candu, la fel pentru răspîndirea unor informații neveridice.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?