X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Businessul Moldovei este în siguranță! Eroii se întorc ©

15 mai. 2017,, 13:12   Business
5692 0

Nu vă vom explica detaliat, cine sunt Eroii Businessului Moldovenesc.

Veți da seama și singuri, atunci când îi veți vedea - oameni de succes, oameni curajoși. Funcția de șef, proiectul sau chiar un brend personal, o companie, ce a fost cu drag crescută și pusă în funcțiune - toate acestea necesită muncă, talent și răbdare, ceea ce merită o stimă deosebită.

Idealul nu există, dar nu înseamnă, că trebuie să dai jos mânile și să te oprești. Întotdeauna poți găsi la ce să tinzi, iar un exemplu bun nu poate fi în plus, invers, sperăm, că va deveni unul contagios.

Suferiți de la o concurență agresivă, ce nu vă permite să dezvoltați afacerea? Cum să-ți construiești businessul fară concurență? Cum să creezi piața liberă de concurenți? Mihail Muhin va prezenta tema “Oceanul albastru” în Moldova și va povesti despre metodele de realizare a rezultatelor înalte în țara noastră pentru cei, cine vrea să plutească liber în oceanul posibilităților.

Departamentul Marketingului lucrează la maxim, dar rezultatele nu sunt vizibile? Publicitatea, ce nu reușește să promoveze produsul sau serviciul, nu are sens. Împreună cu Andrei Munteanu vom încerca să răspundem la întrebarea: “Ce fel de publicitate este cel mai efectiv și de ce?”

Imaginea companiei - factorul principal ce stă la baza încrederii din partea clienților. Cunoșteți cum sa aveți parte de un PR maxim, cheltuind minimum de mani? Ludmila Andronic vă va povesti, de ce “PR” și “scump” nu sunt sinonime, de ce nu îl poți număra în cifre și de ce PR este un maraton, pentru care ai nevoie de răbdare.

Conferința va avea loc în formatul unui workshop, cu posibilitatea de a da întrebări! Personal veți putea să dați întrebări ce vă interesează celor patru businessmani. 4 speakeri, 4 opinii, 4 teme, ce va vor ajuta să priviți altfel la afacerea și să deveniți oameni de succes.

Data: 21 mai, 18.00

Prețul: 200 de lei (prealabil), 400 de lei (pe loc). Pentru deținătorii Cardului de Club intrarea este LIBERĂ.
Unde va avea loc?

Business-centru V-CONTINENTAL (brd. D.Cantemir 5/4)
http://v-continental.md

Înregistrarea: la nr. de telefon 067 482 067 (Marina) sau accesând linkul https://goo.gl/forms/CXThG9uDk4UxwINe2

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?