X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

Lupu: Filat va trebui să renunțe la acuzațiile la adresa partenerilor (VIDEO)

18 mai. 2013,, 02:40   Politică
4337 2
Foto: ziarulnational.md
Vladimir Filat va trebui să renunțe la acuzațiile la adresa partenerilor și să jertvească o parte din miniștri pentru formarea unei noi coaliții. Declarația a fost făcută de către președintele Partidului Democrat, Marian Lupu în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune N4.

Ex-speakerul Parlamentului a menționat, că ieri, Vladimir Filat care timp îndelungat a refuzat să negocieze cu democrații, l-a sunat personal, fiind stabilită o întrevedere.

”Dacă PLDM are intenții serioase, are respect față de partenerii de dialog, atunci există șansa, ca acesta să fie de succes. Și dimpotrivă, dacă aceste atacuri la persoană, asupra partenerilor vor continua - atunci evident negocierile vor fi doar mimate. De ce spun asta? Ne aflăm în situația cînd, cel mai puțin partidele politice trebuie să fie legate de instrumentele de care dispun. Situația este foarte complicată, criza continuă, astfel încît în opinia mea, accentele trebue puse nu pe împărțirea puterii - împărțirea tortului, ci pe probleme mult mai imporante în această situație. Mă refer la eficiența echipei guvernamentale. Guvernul - este o echipă de oameni, care trebuie să poată să muncească în comun, iar premierul trebuie să organizeze această activitate”, a spus Lupu.

În acest context, președintele PDM a subliniat că ”în Guvern nu pot fi persoane care s-au compromis”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав