Un nou termen! Cît timp îi mai trebuie Primăriei să evacueze toate crengile

Un nou termen! Cît timp îi mai trebuie Primăriei să evacueze toate crengile

Autoritățile din Capitală mai au nevoie de aproximativ două luni pentru a evacua în proporție de 90% crengile și frunzele căzute în urma intemeperiilor. Informația a fost prezentată în cadrul ședinței primăriei de azi, de reprezentanții serviciilor municipale de resort.

Petru Gontea, șeful Direcţiei generale locativ-comunală şi amenajare a declarat că mai sunt încă aproximativ 4000 de rute de evacuat.  

„Cu ajutorul tuturor serviciilor primăriei ne-ar trebui aproximativ două luni ca să evacuăm aproape 90 la sută din crengile și frunzișul căzut în urma intemperiilor”, a spus Gontea.  

În cadrul aceleași ședințe, directorul de la Spații Verzi, Eliferii Haruță, a precizat că majoritatea locurilor publice din centrul Capitalei au fost curățate de crengi și arbori căzuți.

„În parcul „Valea Trandafirilor” sunt afectați aproximativ 15 000 de de copaci. O parte urmează să fie tăiați și evacuați iar o parte doar curățați”, a precizat Haruță. 

Nicolae Vereșco, directorul „LUMTEH” a declarat că iluminatul public va fi restabilit în totalitate abia la începutul toamnei. 
 
Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load