X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Un nou termen! Cît timp îi mai trebuie Primăriei să evacueze toate crengile

15 mai. 2017,, 09:42   Societate
1990 0

Autoritățile din Capitală mai au nevoie de aproximativ două luni pentru a evacua în proporție de 90% crengile și frunzele căzute în urma intemeperiilor. Informația a fost prezentată în cadrul ședinței primăriei de azi, de reprezentanții serviciilor municipale de resort.

Petru Gontea, șeful Direcţiei generale locativ-comunală şi amenajare a declarat că mai sunt încă aproximativ 4000 de rute de evacuat.

„Cu ajutorul tuturor serviciilor primăriei ne-ar trebui aproximativ două luni ca să evacuăm aproape 90 la sută din crengile și frunzișul căzut în urma intemperiilor”, a spus Gontea.

În cadrul aceleași ședințe, directorul de la Spații Verzi, Eliferii Haruță, a precizat că majoritatea locurilor publice din centrul Capitalei au fost curățate de crengi și arbori căzuți.

„În parcul „Valea Trandafirilor” sunt afectați aproximativ 15 000 de de copaci. O parte urmează să fie tăiați și evacuați iar o parte doar curățați”, a precizat Haruță.

Nicolae Vereșco, directorul „LUMTEH” a declarat că iluminatul public va fi restabilit în totalitate abia la începutul toamnei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?