Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Un tînăr din Fălești - unul dintre cei mai rîvniți bărbați ai lumii (FOTO, VIDEO)

14 mai. 2017,, 20:00   Societate
5074 0

Nu acceptă prea des interviuri, însă odată întors acasă pentru aniversarea mamei, modelul basarabean Victor Suiu a decis să mai dea niște cărți pe față. Tînărul din Fălești este model de succes în Emiratele Arabe Unite, iar despre povestea sa a vorbit la emisiunea „Confidențe" cu Dumitru Alexei.

„Aventura a început acum 7 ani, am plecat la Dubai și, conform contractului, urma să fiu chelner. După doi ani, nu mai eram mulțumit de ceea ce făceam și am apelat la agențiile de modeling din Dubai. Și uite așa am ajuns să activez în sfera modelingului.

Eram interesat de modeling încă de la liceu, încercam să fiu mai stilat. Am avut o prietenă – prezentatoare TV din Dubai. După o perioadă, am pierdut legătura și mi-a venit ideea să merg la sală, să schimb ceva și o recuceresc. Atunci am înțeles că dragostea motivează.

Lucrez maxim 2-3 zile pe săptămână și am foarte mult timp pentru mine, îmi permit să merg mai mult la sală și să am grijă de mine.

Eram mereu întrebat despre cum am grijă de corpul meu, dacă aleg de mănânc. Nu prea aleg, dar m-am străduit mereu să fac cât mai mult sport. În clădirea în care locuiam, alergam zilnic de la etajul 1 până la etajul 100 – asta mă făcea să mă mențin în formă.


Mulți nu cunosc Moldova, zic că nu au auzit de ea sau îi zic Maldive.

Aflându-mă la Dubai, am fost contactat de către o persoană necunoscută și întrebat dacă vreau să particip la concursul Man of the World. Am participat și am luat locul 3. Recent am fost întrebat dacă vreau să particip la o nouă ediție Man of the World, deja în Filipine, unde vor participa reprezentați din 50 de țări.

Deocamdată nu sunt pregătit de o căsnicie, sunt singur. Dar asta se va întâmpla în viitor. Încă nu pot să renunț la libertatea pe care o am. Încă mai aștept, nu am încotro", a mărturisit Victor, la „Confesiuni".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?