X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3998

Previziunea unui analist pentru Partidul Liberal

13 mai. 2017,, 11:30   Politică
8199 4

Analistul politic Valeriu Ostalep consideră că reducerea numărului de ministere este o reformă care are drept scop tentativa de a eficientiza activitatea Guvernului, informează CURENTUL.

Solicitat de către reporterul nostru, analistul ne-a declarat că nu contează de fapt dacă unii din actuali miniștri se vor regăsi în noul Guvern.

„Nu contează numele de familie a miniștrilor și cine din ei se va regăsi în noua structură. Contează viziunea (dacă există) și voința politică. Dar noi intrăm într-un an preelectoral și trebuie să ținem cont de specificul activității în așa perioadă. Scopul reformei după părerea mea este tentativa de eficientizare a guvernului. Ideea în sine poate fi analizată, dar mă tem că deficitul personalităților în politica moldovenească va duce cu timpul la revizuirea acestui concept”, spune Ostalep.

Cît despre viitorul Partidului Liberal a accentuat că „Partidul Liberal este deja istorie (deloc pozitivă) a politicii moldovenești. În timpul cel mai apropiat vor dispărea și de la guvernare și de la conducerea Chișinăului, dar și ca partid”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?