Câştigătorul excursiei la Disneyland, Paris şi-a luat premiul ©

Câştigătorul excursiei la Disneyland, Paris şi-a luat premiul

În 2017 Mobiasbancă sărbătoreşte 10 ani de apartenenţă la Grupul Société Générale.

Iar pentru că sărbătoarea noastră este şi sărbătoarea tuturor clienţilor noştri, a celor care-şi schimbă viitorul alături de noi, am consemnat-o prin Campania Sărbătorim împreună, cu oferte generoase la credite şi şansa de a câştiga o excursie la Disneyland, Paris, conform Regulamentului campaniei.
 
La 10 mai a.c. norocosul tragerii la sorţi, Constantin Pearja a strâns mâna managerilor Mobiasbancă mulţumindu-le pentru creditul avantajos contractat în cadrul campaniei şi exprimându-şi recunoştinţa pentru că norocul a fost de partea sa, câştigând mult-râvnita excursie cu familia la Disneyland, Paris.
 
Înmânându-i certificatul valoric în sumă de 50 000 lei, şeful Departamentului Strategie şi Marketing, Cristian Lîsîi, i-a dorit clientului Mobiasbancă să savureze din plin vacanţa la Paris împreună cu familia şi să acumuleze în Oraşul Luminilor amintiri de neuitat, iar şefa Departamentului Retail Management şi Monitorizare, Natalia Doroftei, l-a îndemnat să revină în filialele Mobiasbancă pentru orice ocazie din viaţă şi să beneficieze de toate avantajele oferite de o bancă sigură, transparentă, al cărei scop este să aducă mereu plus valoare clienţilor săi.
 
Echipa Mobiasbancă îi doreşte învingătorului Constantin Pearja vacanţă frumoasă la Disneyland, Paris.
 
Sărbătorim împreună, pentru că aşa este #corect!
 
Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Sondaj Toate

load