Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Ucraina dezvăluie corupția de la „Eurovision“

12 mai. 2017,, 09:39   Showbiz
3021 0

Președinte juriului ucrainean „Eurovision“ poetul Iuri Rîbcinschi într-un interviu pentru publicația „Zerkalo nedeli“ și-a exprimat indignarea privind nivelul de corupție la organizarea concursului internațional.

„Și desigur, mă mai irită încă un fapt. Nu pot să tac în această privință. Este vorba despre faptul că cu bugetul actual al „Eurovisionului“ s-ar fi putut organiza trei concursuri de acest fel“, a spus Rîbcinschi, regretînd totodată că Procuratura nu întreprinde nimic.

El a reamintit că anul trecut la Stockholm pentru concursul similar au fost cheltuiți nouă milioane de euro și că a ieșit „destul de bine.“

În Estonia, potrivit spuselor acestuia, la timpul său, au fost cheltuiți 12 milioane de euro.

La sumele ucrainene, a menționat Rîbcinschi „multe țări nici măcar nu au visat“, pentru concurs însă nu au fost construite săli de concerte, „iar pentru sala exclusivă “Ucraina „- chiria este absolut sălbatică - Un popor sărac în Europa și cel mai scump Eurovision" - a rezumat poetul. Potrivit “Zerkalo nedeli“, bugetul „Eurovision-2017“ a constituit aproximativ 23,5 milioane de euro.

Pe 11 mai, Iuri Rîbcinschi, președintele juriului ucrainean al „Eurovision“, nu a fost invitat la evenimentul propriu-zis de la Centrul Internațional de Expoziții din Kiev. După aceea, el a numit „teatru al absurdului“, faptul că juriul evaluează concurenții „de pe monitor“.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?