X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Expertul mondial nr.1 din lume în productivitatea personală și organizațională, David Allen, vine în Republica Moldova ©

11 mai. 2017,, 15:08   Business
2302 0

Pentru prima dată în Republica Moldova, expertul mondial nr.1 din lume în arta productivității personale și organizaționale, David Allen, va susține un seminar în care va prezenta sistemul său de productivitate ”Getting Things Done”, care a fost numit cel mai bun instrument din lume pentru îmbunătățirea afacerii de către revista Time.

Evenimentul va avea loc pe 29 mai, la Radisson Blu Leogrand Hotel, începând cu ora 10:00.

David Allen este creatorul sistemului revoluționar Getting Things Done - Arta Productivității fără Stres. Consultant de afaceri cu renume mondial, având 30 de ani de experiență în domeniu.

Conform revistei Fast Company Magazine, David Allen a fost declarat unul dintre cei mai influenți gânditori de pe planetă.

Seminarul ”Getting Things Done: Arta Productivității fără Stres” este rezultatul a 30 de ani de de consultanță, coaching privat, training și programe organizaționale cu milioane de persoane la nivel internațional. Sistemul GTD și-a câștigat reputația ca fiind standardul productivității personale și organizaționale.

În urma acestui seminar participanții vor afla:
  • Cum să gestioneze eficient timpul și să-l cheltuie doar luând decizii importante și relevante
  • Un mecanism universal pentru rezolvarea tuturor problemelor și orientări clare pentru utilizarea acestuia
  • Cum să stabilești obiective ambițioase și să le realizezi, ca urmare a planului prestabilit
  • Cum să elimini haosul din mintea și în realitatea înconjurătoare
  • Cum să scape de excesul de stres și să obțină un control complet asupra vieții sale

Acest seminar este recomandat pentru proprietari de afaceri, manageri de orice nivel, agenți de vânzări și orice persoană care dorește să obțină performanță.

Seminarul este organizat de către compania BIZZ, care anterior a organizat cel mai mare seminar din Republica Moldova pentru 800 de participanți cu speakerul și autorul motivational nr.1 din lume Brian Tracy.
Bilete pot fi procurate de pe site-ul oficial al evenimentului - BIZZ.MD/GTD sau la nr. de telefon 0620 12 127.


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?