X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Rușii sosiți la Eurovision au fost trimiși înapoi la Moscova (VIDEO)

12 mai. 2017,, 01:00   Externe
8122 7

Poliția de frontieră nu le-a permis cetățenilor ruși care au sosit la Kiev, la concursul muzical „Eurovision-2017”, să intre pe teritoriul Ucrainei.

Acest lucru a fost relatat miercuri, 10 mai, pentru TASS, de către organizatorul unei petreceri în Rusia cu ocazia concursului, Dmitri Melnikov.

„Fanii ruși ai concursului Eurovision la Kiev sînt întorși pe aeroport și nu li se permite să intre în oraș. Acum ei au fost încărcați în avion și li s-a spus să zboare înapoi în Rusia”, a declarat el.

Potrivit lui, cel puțin cinci persoane nu au fost lăsate să iasă din aeroportul Borispol, unde au petrecut șase ore fără mîncare și apă. Printre ei erau fani ruși ai concursului, precum și jurnaliști. Toți ei au prezentat biletul la concurs sau confirmarea acreditării.

„Versiunea oficială este că ei nu pot oferi dovezi de ce au venit la Kiev. Inspectorii vamali cer insignă de acreditare, cu toate că aceasta se eliberează exclusiv la centrul de presă de la Kiev în baza pașaportului. Vameșii cunosc acest lucru, deoarece toți jurnaliștii și delegațiile străine sosesc în același mod”, a spus Melnikov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?