Participanţii la „Eurovision” au plagiat numărul lui Serghei Lazarev (VIDEO)

 Participanţii la „Eurovision” au plagiat numărul lui Serghei Lazarev (VIDEO)

Numărul impresionant al lui Serghei Lazarev la cîntecul „You are only one”, care anul trecut a cucerit cea mai mare parte a telespectatorilor concursului „Eurovision”, nu a lăsat nicio şansă performanţei politice cîştigătoare de anul trecut „1944”, în interpretarea ucrainencei Jamala.

Acest lucru a fost demonstrat de difuzarea primei semifinale a concursului, care a avut loc la Kiev. Anul curent, probabil, pentru prima dată a fost încălcat principiul lui de bază – numărul de plagiate la cîntecul cîştigătorului. Spre exemplu, participantul la „Eurovision” din Cipru în general nu şi-au făcut probleme, „preluînd” reprezentaţia cu Lazarev, care se roteşte pe fundalul cerului înstelat şi al figurilor geometrice, practic sută la sută.

După acesta, pe fundalul ecranelor cu imagini din Univers, s-a ”tăvălit” şi interpretul din Muntenegru. Și numărul Azerbaidjanului a fost interpretat în stilistica participantului rus de anul trecut – cîntăreaţa se zvîrcolea într-o cameră-transformer. Fanii „Eurovision”-ului au inundat reţelele sociale cu colaje în care au remarcat plagiatul masiv la piesa rusului.

Anul trecut anume Serghei Lazarev a devenit cîştigător al votării telespectatorilor în finală, în pofida opiniei juriului, care în definitiv a decis soarta Rusiei la „Eurovision”, acordînd victoria Jamalei.

 
Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load