Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Participanţii la „Eurovision” au plagiat numărul lui Serghei Lazarev (VIDEO)

10 mai. 2017,, 11:35   Showbiz
3194 0

Numărul impresionant al lui Serghei Lazarev la cîntecul „You are only one”, care anul trecut a cucerit cea mai mare parte a telespectatorilor concursului „Eurovision”, nu a lăsat nicio şansă performanţei politice cîştigătoare de anul trecut „1944”, în interpretarea ucrainencei Jamala.

Acest lucru a fost demonstrat de difuzarea primei semifinale a concursului, care a avut loc la Kiev. Anul curent, probabil, pentru prima dată a fost încălcat principiul lui de bază – numărul de plagiate la cîntecul cîştigătorului. Spre exemplu, participantul la „Eurovision” din Cipru în general nu şi-au făcut probleme, „preluînd” reprezentaţia cu Lazarev, care se roteşte pe fundalul cerului înstelat şi al figurilor geometrice, practic sută la sută.

După acesta, pe fundalul ecranelor cu imagini din Univers, s-a ”tăvălit” şi interpretul din Muntenegru. Și numărul Azerbaidjanului a fost interpretat în stilistica participantului rus de anul trecut – cîntăreaţa se zvîrcolea într-o cameră-transformer. Fanii „Eurovision”-ului au inundat reţelele sociale cu colaje în care au remarcat plagiatul masiv la piesa rusului.

Anul trecut anume Serghei Lazarev a devenit cîştigător al votării telespectatorilor în finală, în pofida opiniei juriului, care în definitiv a decis soarta Rusiei la „Eurovision”, acordînd victoria Jamalei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?