X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Eva Timuș, în etapa a doua a concursului „Românii au talent” (VIDEO)

10 mai. 2017,, 11:30   Showbiz
3369 0

Cel de-al doilea spectacol live „Românii au talent” din sezonul șapte a adus pe scenă zece semifinaliști talentați, printre care și o voce de senzație din Moldova.

Este vorba de interpreta Eva Timuș, care, din păcate, nu a reușit să acumuleze numărul necesar de voturi pentru a se califica în marea finală a show-ului.

Pentru semifinală Eva Timuș a pregătit o melodie superbă în limba engleză, pe care a cîntat-o cu multă grație. Jurați au avut doar cuvinte de laudă pentru moldoveancă. Mihaela Rădulescu i-a atras atenția lui Smiley să o ia ”sub aripa lui” la casa sa de producție „Hahaha Production”.

Eva Timuș și George Aghinea au ajuns la discreția juriului. Doar Andi Moisescu i-a oferit votul Evei Timuș. Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu l-au votat pentru marea finală pe George Aghinea.

„Pentru mine Românii au Talent este un nou nivel în cariera mea”, a remarcat Eva Timuș.

La jumătatea clasei întîi, Eva Timuș a fost înscrisă de către părinții săi la școala de muzică și, imediat după înscriere, a început să participe la concursuri la care a obținut doar primul loc. Pînă în acest moment, are 25 de trofee în palmares.

Eva a fost și actriță, a jucat rolul principal într-un film realizat la Moscova și își dorește pe viitor să devină artistă de talie internațională.

Dintre cei 50 de semifinaliști, doar 11 vor ajunge în marea finală, decizia aparținînd telespectatorilor și juraților. Zece concurenți vor fi aleși din cele 5 semifinale de către public și juriu, iar un concurent va fi în sezonul acesta Wild Card-ul juriului.

Wild Card-ul reprezintă alegerea juraților pentru marea finală, dintre semifinaliștii care nu se vor califica pentru ultima etapa a competiției. Aceasta va fi strict alegerea lor, criteriile fiind originalitatea, creativitatea și curajul, notează protv.ro, citat de NOI.md.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?