Plahotniuc s-a adresat mulțimii din PMAN cu un mesaj (VIDEO)

Plahotniuc s-a adresat mulțimii din PMAN cu un mesaj (VIDEO)

Liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc a rostit un discurs în Piața Marii Adunări Naționale cu ocazia Zilei Victoriei și Zilei Europei, sărbătorite în Chișinău.

În mesajul său, Plahotniuc a felicitat veteranii de război, dar și pe toți cetățenii Republicii Moldova, menționând că 9 mai, este ziua care trebuie „să ne facă să fim uniți, să ne facă puternici și determinați. Pentru că doar așa vom moderniza Moldova”.

Trebuie să ne învățăm să trăim într-o toleranță reciprocă, în respect și armonie. Trebuie ca popor să dăm dovadă de demnitate, de înțelegere politică și socială. Și trebuie odată pentru totdeauna să ieșim din dezbinarea geopolitică în care este ținută țara captivă de atâția ani de zile. Astăzi vin cu cuvinte de recunoștință și mulțumire pentru cei care au luptat, au luptat și au căzut în anii sângeroși de război, aducându-ne pacea și restabilind-o pentru sute de milioane de oameni, aducând victoria care a clădit o Europă puternică, parte a căreia suntem și noi, Republica Moldova. Vreau să felicit pe toți cei care astăzi sărbătoresc 9 mai căci indiferent de semnifcația pe care o alegem fiecare din noi, 9 mai, această zi, acest eveniment trebuie să fie unul care să ne facă să fim uniți, să ne facă puternici și determinați. Pentru că doar așa vom moderniza Moldova”, a spus Plahotniuc de pe scenă.


Amintim că astăzi Partidul Democrat a organizat un marș dedicat Zilei Victoriei și Zilei Europei. Oamenii au pornit în marș de la memorialul Eternitate spre Piața Marii Adunări Naționale, unde are loc un concert grandios cu evoluarea mai multor artiști din țară, Europa și Rusia: „Zdob Și Zdub”, Akord, Anna Lesko, Natalia Gordienco, Dima Bilan, Veaceslav Dobrînin, Alexandr Serov, trupa O-Zone.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load