Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

O-Zone se reunește!

5 mai. 2017,, 09:40   Showbiz
2573 0

S-au certat, și-au dat replici acide și aproape că au ajuns să se urască, însă asta nu i-a oprit pe cei trei soliști ai fostei trupe de succes O-Zone să se reunească.

Ce-i drept, asta nu s-a întîmplat la inițiativa lor, ci a organizatorilor unui concert ce va avea loc săptămîna viitoare la București.

12 ani a durat pauza muzicală a trupei care a cucerit tot mapamondul. La 9 mai, într-un concert organizat cu ocazia Zilei Europei, la București, Dan Bălan, Arsenie Todiraș și Radu Sîrbu vor fi din nou împreună pe scenă și vor cînta celebrele piesei ”Dragostea din tei”, ”De ce plîng chitarele”, sau ”Numai tu”.

Organizatorii evenimentului susțin pentru libertatea.ro că negocierile cu cei trei au durat foarte mult, însă au reușit pînă la urmă să-i împace.

Cei de la O-Zone nu vor fi singurii care vor urca pe scena din Piața Universității din București. La fel, publicul va dansa și sub ritmurile pieselor lui Carla's Dreams, iar dintre artiștii români care vor cînta la concertul dedicat împlinirii a 10 ani de cînd România a aderat la Uniunea Europeană, se numără Inna, Alexadra Stan, Fly Project, Morandi, Akcent și Antonia.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?