X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Noul SUV compact ŠKODA se va numi KAROQ

6 mai. 2017,, 16:23   Ştiri Auto
3075 0
Noul SUV compact ŠKODA se va numi KAROQ. Denumirea modelului și principiul de transcriere au fost luate din limba poporului Alutiig – un trib indigen de pe coasta de sud a Alaskăi. La alegerea numelui pentru noul KAROQ, marca a apelat la transcrierea denumirii KODIAQ și astfel a marcat principiul unic de denumnire a automobilelor de axzi și de mâine ale brandului pe segmentul SUV. Modelul va fi prezentat publicului în premieră la 18 mai la Stockholm și va deveni primul jalon al campaniei globale de extindere a mărcii în clasa SUV.
«ŠKODA KAROQ – un automobil total nou, care stabilește standarde înalte în clasa sa și în șirul de modele ŠKODA. Cu noul KAROQ noi facem următorul pas în cadrul strategiei de extindere pe segmentul SUV, – comentează Bernhard Maier, președintele Consiliului director ŠKODA. – KAROQ – este modelul perfect, cu o individualitate deosebită. A moștenit toate avantajele tradiționale ale automobilelor cehe și demonstrează un stil nou, emotiv al brandului ŠKODA pe segmentul SUV».
Ca și în cazul ŠKODA KODIAQ, denumirea pentru ŠKODA KAROQ a fost împrumutată de la un popor care locuiește pe insula Kodiak. Arhipelagul farmecă prin frumusețea fantastică a naturii inocente. În limba poporului Alutiig cuvântul «KAA’ROQ» înseamnă «automobil», iar «RUQ» se traduce ca «săgeată» – elementul central al logoului brandului ceh, care întruchipează dinamismul și energia caracteristice mărcii. Astfel denumirea noului ŠKODA KAROQ este formată din combinarea a două cuvinte din limba eschimoșilor.
«Pentru noi era foarte important să găsim o denumire potrivită pentru noul SUV. Am arătat principiul, conform căruia vom alege în continuare denumirile viitoarelor automobile din această clasă, – a comentat Werner Eichhorn, membrul Consiliului director ŠKODA, responsabil de vânzări și marketing. – În același timp, grație denumirilor sonore, noi putem sublinia caracterul irepetabil al brandului nostru ».
În anii imediat următori, în cadrul Strategiei – 2025 ŠKODA va continua extinderea șirului de modele. În primul rând, marca se va axa pe fortificarea pozițiilor sale pe segmentul SUV. Recent compania a lansat pe piață ŠKODA KODIAQ. Noul KAROQ va deveni următorul jalon important în cadrul campaniei globale de modele. Automobilul va fi prezentat publicului la 18 mai la Stockholm. Lansarea modelului pe piață va avea loc în a doua jumătate a anului 2017 .
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?