Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Trupa Carla's Dreams: Și-a dezvăluit identitatea! (VIDEO)

1 mai. 2017,, 19:00   Showbiz
8044 2

Concertul legendarei trupe britanice Nazareth și un joc de artificii, la care au asistat cîteva mii de oameni, au încheiat duminică seară Zilele municipiului Sfîntu Gheorghe, din România.

Coordonatoarea manifestărilor, Knop Ildiko, a declarat luni că ediția din acest an a avut cîteva momente inedite, iar una dintre cele mai mari surprize a venit din partea basistul formației Carla's Dreams, care, la finalul concertului, susținut sîmbătă seară pe scena principală din centrul orașului, a dezvăluit publicului că este originar din Sfîntu Gheorghe.

"Am avut multe momente inedite la ediția din acest an, iar unul dintre cele mai emoționante momente a fost speech-ul basistului de la Carla's Dreams, care a fost o surpriză și pentru noi, organizatorii. Știam că este originar din orașul nostru, dar nu ne-am așteptat să facă această dezvăluire publicului. Ne-am bucurat că a existat și această conexiune între formație și public. A fost un moment neașteptat și deosebit de frumos, de care sîntem foarte mîndri", a declarat Knop Ildiko, potrivit agerpres.ro.

Vizibil emoționat, basistul trupei Carla's Dreams a dedicat concertul de la Sfîntu Gheorghe memoriei mamei sale și a spus, printre altele, în limbile romînă și maghiară: "Sînt maghiar, sînt secui, iar acesta este orașul meu. Am prieteni și rude aici... Dar, indiferent de limbă, limba rusă, limba romînă, limba maghiară, avem un singur lucru în comun, sîntem CSD, sîntem Carla's Dreams", a spus artistul.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?