X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

SunStroke Project a plecat în Ucraina! Care a fost ultimul îndemn al băieților (VIDEO)

1 mai. 2017,, 13:58   Showbiz
5094 0

Băieții din formația SunStroke Project, care vor reprezenta anul acesta Republica Moldova la Eurovision, au plecat ieri la Kiev pentru a se pregăti de marele concurs.


Pe data de 29 aprilie, aceștia au organizat o ultimă petrecere unde au cîntat melodia fiind încurajați de fani pentru ultima dată înainte de a evolua pe scena din Kiev.

Băieții spun că o să se descurce cu această provocare complicată și speră că vor cîștiga un loc de frunte.
„Sîntem pregătiți 100%, piesa de asemenea este frumoasă. Ne simțim foarte încrezători și credem că vom ajunge în finală și vom ocupa un loc de frunte”, a spus solistul formației, Serghei Ialovițchii.

Aceștia susține că au muncit foarte mult, inclusiv în turneul de promovare a piesei care a avut loc în numeroase țări. Printre ele se numără Portugalia, Spania, Rusia, Olanda, și altele, unde au evoluat pentru diasporă și unde potrivit băieților, au fost primiți foarte bine.

Totodată, băieții vin cu un ultim îndemn către toți fanii și cetățenii care au posibilitatea să-i voteze și să-i încurajeze.

“Prieteni, noi facem tot posibilul ca să evoluăm și să reprezentăm Moldova pe 100% la Eurovision. Dacă vă place piesa, și ceea ce facem noi, luați telefonul si votați pentru noi”, a fost îndemnul băieților.

SunStroke Project va urca pe scena Eurovision-ului sub locul 12 pe data de 9 mai, în prima semifinală a concursului.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?