Mai Day te așteaptă luni la primul picnic al primăverii ©

Mai Day te așteaptă luni la primul picnic al primăverii

Dacă încă nu aveți planuri pentru ziua de luni, 1 mai, Asconi Winery vă invită la primul picnic al primăverii Mai Day!

Evenimentul va începe la ora 11:00, și va ține până la ora 21:00.

În program vor fi diverse activități pentru toate vârstele și gusturile, jocuri cu vin, bucate delicioase și muzică bună.

Tot ce trebuie să știi despre primul picnic al primăverii Mai Day

La Mai Day, fiecare oaspete va avea ocazia unică să descopere Vinăria Asconi, începând cu  zonele de producție până la cele de îmbuteliere a vinurilor. În paralel, oaspeții vor avea ocazia să participe la masterclass-uri de vin cu degustări; un iarmaroc în mijlocul picnicului cu obiecte de artizanat; ateliere de creație - body-art cu henna; jocuri de vin - degustări oarbe, turnarea vinului cu ochii legați, victorine și nu în ultimul rând, lecții de dansuri tradiționale - joc, horă și sârbă.

Două zone gastronomice sunt deja gata, iar oaspeții evenimentului vor avea ocazia să savureze plăcinte cu brânză, varză și cartofi; ghiveci, afumături și sarmale, friptură cu mămăliguță, frigărui, cârnăciori și legume la grătar.

Organizatorii au avut grijă și de distracția celor mai mici vizitatori ai primului picnic al primăverii Mai Day. La Grădinița pentru cei mici, copiii vor avea parte de un program aparte, plin de activități educaționale și distractive.

Știm că am fost la un eveniment bun, atunci când plecăm acasă cu cele mai bune momente imortalizate în poze. Iată de ce vă propunem hashtag-ul oficial al evenimentului #maiday pentru toate fotografiile distribuite pe rețelele de socializare.

Un detaliu important ce caracterizează un eveniment reușit, este atunci când oamenii se simt bine, din aceast motiv vă informăm că în ziua de 1 mai temperatura va ajunge până la 25 grade!Distracția va continua până seara și va culmina cu un concert deosebit cu Alex Calancea Band, Rupt și Guz.

Pentru a savura priveliștile pitorești și a avea parte de o odihnă la iarbă verde pe cinste, vă puteți lua de acasă niște păturele și eșarfe.

Transportul spre primul picnic al primăverii - Mai Day la Asconi Winery, vă fi disponibil din Gara Centrală Chișinău. Poate fi luat microbuzul Chișinau - Puhoi care circulă după orarul:

11:50, 12:25, 13:00, 14:55, 15:15, 16:45, 18:15, 18:35 sau microbuzul Chișinău-Văratic, care trece prin satul Puhoi, acesta circulă la orele 09:30, 10:00, 10:40, 14:10, 16:00, 17:30, 17:45, 19:00, 19:40.

Deasemenea de la orele 18.00 din Asconi Winery va circula transport în Chișinău pâna la finele festivalului!

REȚINE!

1 mai, 11:00, Asconi Winery, satul Puhoi - primul picnic al primăverii Mai Day!

Biletele pot fi procurate aici: https://afisha.md/ro/events/festivaluri/3003/mai-day-la-asconi-winery

La vinăria „Asconi Winery” din satul Puhoi, dar și la numărul de telefon - 0788 51 155

Costul biletelor:

Bilet pentru 1 persoană - ˝Pentru flăcău sau mândră˝ - 150 lei

Bilet pentru 2 persoane - ˝Pereche˝ - 250 lei

Bilet pentru grup de la 4 persoane și mai mult - ˝Gașca veselă˝ - 100 lei/persoană

Primul picnic al primăverii Mai Day este organizat de agenția de relații publice și evenimente „PRofile” și Asconi Winery.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Sondaj Toate

load