Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

UPDATE: Alte două persoane reţinute în dosarul MTID

27 apr. 2017,, 13:41   Societate
6995 2

UPDATE: 13:37 - Directorul SRL Nouconst şi administratorul SRL Global Trans Construct au fost reţinuţi de CNA şi procurorii anticorupţie, în urma percheziţiilor din această dimineaţă.

Aceştia sînt vizaţi într-un dosar de corupţie în care sînt implicaţi factori de decizie din cadrul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor şi Administraţiei de Stat în Construcţie.
11:30 - Directorul general interimar al Administrației de Stat a Drumurilor, Veaceslav Teleman, a fost reținut si este escortat la CNA.

10:08 - În aceasta dimineața au început percheziții la mai multe adrese unde domiciliază funcționari din Ministerul Transporturilor și reprezentanți ai unor companii, anunță Angela Starinschi.

În acest moment au loc percheziții și la Administrația de Stat a Drumurilor, în biroul conducătorului acestei instituții. Acțiunea are loc în cadrul unui dosar penal pornit pe fapte de corupție, în care sunt vizate și proiecte finanțate din fonduri europene.
09:04 - Procurorii anticoruptie și ofițerii CNA au descins în aceasta dimineața la domiciliile unor oficiali de la Ministerul Transporturilor și ale unor agenți economici, unde efectuează perchezitii.

Potrivit surselor noastre acțiunea s-ar desfasura în cazul unei cauze penale pe fapte de corupție, care vizează inclusiv modul în care s-a derulat o lucrare finanțată din fonduri europene.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?