Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

De ce locuitorilor le este interzis să ajute Chișinăul?

26 apr. 2017,, 17:57   Capitala
7029 6

Ninsorile abundente de săptămîna trecută au provocat un dezastru ecologic în municipiul Chișinău, ale cărui consecințe nu au fost lichidate în totalitate nici pînă la acest moment.

Pentru a ajuta orașul să-și revină, sute de locuitori ai capitalei s-au mobilizat la maximum și au intervenit în mai multe zone din Chișinău, dorind să contribuie în măsura posibilităților la salubrizarea orașului.

Unul dintre exemple este acțiunea organizată de Mișcarea de Tineret „Voievod” și Fundația pentru Dezvoltare Ecologică „EcoDava”, pentru salubrizarea Grădinii Botanice.

Se pare însă că mobilizarea locuitorilor nu este pe placul Întreprinderii Municipale "Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi". Astăzi un cititor al site-ului NOI.md a declarat că unui grup de persoane, din care făcea parte și el, i s-a interzis să adune mai multe crengi dintr-o curte din Chișinău. Mai mult, oamenii au fost avertizați că, dacă nu renunță la acțiunea de salubrizare, la fața locului va fi chemată poliția.

Reacția celor de la Spaţii Verzi pare cel puțin stranie, în condițiile în care astăzi Comisia pentru situaţii excepţionale a municipiului Chişinău a solicitat populaţiei să se implice şi să participe la acţiunile de lichidare a consecinţelor calamităţilor naturale din 20-21 aprilie.

Contactați de NOI.md, aceștia nu au fost de găsit pentru a comenta informația.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?