Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Bicicletele electrice – silențios, curat, ieftin și rapid!

24 apr. 2017,, 18:00   Externe
2406 0

A venit timpul să deschiderii sezonului pentru bikeri, bicicliști și rolleri din toată lumea!

Dar motocicletele obișnuite cu motoare de ardere internă, ca și automobilele, poluează aerul. Totodată, astăzi ca niciodată se dezvoltă activ concepția electrobike-urilor – biciclete electrice, care oferă posibilitatea de a vă plimba fără un impact negativ asupra mediului ambiant!

Desigur, cea mai simplă alternativă a motocicletei (după mersul pe jos, desigur) este bicicleta. Dar nu toți sînt gata să dea din pedale permanent, dar și nici să parcurgi distanțe mari nu e simplu. În prezent, există bicicletele electrice, care nu poluează atmosfera și devin tot mai multe! Degrabă, pe piață va apărea o nouă bicicletă – de data asta de la compania din Coreea de Sud – Reconbike.

Reconbike este o bicicletă electrică! Cu ajutorul lui, călătoriile îndelungate pot deveni plăcute și ușoare! Creatorii acestei biciclete sînt convinși că implementarea lor le va permite oamenilor să utilizeze bicicletele pentru a merge la lucru – cu ajutorul electrobike-ului pot fi depășite ambuteiajele și dealurile, dar în același timp nu veți veni la serviciu transpirat și gîfîind. Datorită serviciilor de crowdfunding bicicletele electrice se produc peste tot – subvențiile le permit companiilor mici producătoare de biciclete, companiilor străine de producere a bicicletelor electrice și start-up-urilior să-și lanseze campaniile de producție și vînzare a producției lor unui public larg pe Internet. Este o noutate bună și pentru consumatorii, care nu întotdeauna au acces la magazinele de biciclete electrice (off line asemenea biciclete nu se vînd bine). De asemenea, utilizarea internetului le oferă posibilitatea cumpărătorilor să cumpere biciclete nemijlocit de la producător, fapt ce conduce la un cost mult mai mic. De exemplu, noul Reconbike Mono costă doar $800.

Reconbike, ce se consideră pionier în producerea bicicletelor electrice în Coreea de Sud, propune noile biciclete din seria Mono în cîteva confifgurații, în special, cu diametru roților de 20 inch, 26 inc și o variantă cu roțile de 10 inch dar cu pneuri de 4 inch. Puteți alege o bicicletă cu o viteză, sau cu 8 viteze. Capacitatea acumulatoarelor la fel de diferită. Bicicletele sînt dotate cu faruri din față și din spate cu fotodiode, ce le permit stăpînului să utilizeze motorul electric în calitate de pedale, iar viteza maximă a unei asemenea biciclete constituie circa 34 km/oră. Cu o încărcătură, această bicicletă poate parcurge o distanță de 80 km.

Două modele de electrobike-uri (doametrul de 20 și 26 inch) au motoare cu capacitatea de 350 Wt, iar versiunea cu pneuri late are un motor cu capacitatea de 500 Wt. Fiecare bicicletă are un calculator de bord – cu monitoare LCD, ce indică informația despre starea acumulatorului, viteza și indicațiile odometrului. În vînzare sînt disponibile acumulatoare și instalații rapide de încărcat (timpul necesar pentru alimentarea bicicletei constituie 4-5 ore, iar instalația rapidă permite încărcarea în doar 2,5 ore).

Prețurile electrobike-urilor încep de la $749, iar în vînzare bicicletele electrice vor fi lansate în august 2017.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?