Oseminte de om, găsite în curte la Ilan Shor (FOTO)

Oseminte de om, găsite în curte la Ilan Shor (FOTO)

În curtea lui Ilan Shor, din Chişinău, au fost găsite oseminte de om. S-a întâmplat astăzi în timpul unor lucrări pe care le efectua o echipă de muncitori. Infomaţia a fost confirmată pentru Deschide.MD de şeful IP Centru, Ion Belibov.

Sursa citată ne-a spus că muncitorii lucrau la construcţia unei bucătării de vară, iar osemintele au fost descoperite în timpul săpăturilor la canalizare. Imediat cum le-au găsit, lucrătorii l-au anunţat pe Ilan Shor, iar cel din urmă a sunat la poliţie. 

Ajunsă la faţa locului, grupa operativă a sectorului Centru, a fixat toate informaţiile iar oasele au fost ridicate pentru expertiză.

Ion Belibov ne-a mai declarat, cu referire la concluziile preliminare ale medicului legist, că oasele sunt foarte vechi şi că pot data înca din timpul celui de-al doilea război mondial. 

Ulterior reporterii Deschide.MD au luat legătura cu surse apropiate familiei Shor care ne-au expediat câteva poze făcute de muncitori. Din ele observăm că a fost găsit craniul, câteva coaste şi osele membrelor unei persoane. 

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load