Kremlinul despre candidatura lui Veaceslav Volodin la postul de preşedinte al Rusiei

Kremlinul despre candidatura lui Veaceslav Volodin la postul de preşedinte al Rusiei

Purtătorul de cuvînt al preşedintelui Rusiei, Dmitri Peskov, a declarat că în cadrul Kremlinului nu văd motive pentru a verifica afirmaţiile, presups expuse în scrisoarea senatorului Franţ Klinţevici, că spicherul Dumei de Stat Veaceslav Volodin va fi următorul şef al statului.

Spusele reprezentantului Kremlinului le transmite vineri, 21 aprilie, reporterului Lenta.ru.

„Bineînţeles, aici nu există nici un obiect de verificare. Cu atît mai mult că preşedintele a reacţionat absolut concret la acest subiect. Aici e puţin probabil să existe un teren oarecare pentru dezbateri şi zvonuri false. Totul este absolut clar”,a spus Peskov.

El a confirmat, de asemenea, că administraţia preşedintelui intenţionează să facă lumină în conflictul organizaţiei „Invalizii războiului” versus Klinţevici.

În cadrul şedinţei comitetului de organizare „Pobeda”, care a avut loc pe 20 apilie la Kremlin, preşedintele organizaţiei „Invazii războiului”, Andrei Cepurnoi, a relatat preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, că Klinţevici, „utilizînd propria resursă adminstrativă, încearcă să distrugă organizaţia, să acapareze bunurile, să introducă discordie în mişcarea veternilor şi în rîndurile invalizilor”.

Cepurnoi a mai menţionat despre o oarecare scrisoare a lui Klinţevici , în care senatorul, chipurile, l-a indicat pe Volodin în calitate de „succesor” al preşedintelui. Putin în replică i-a amintit că şeful statului poate fi desemnat numai de poporul Rusiei în cadrul unor alegeri democratice şi de numeni altul.
 
Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load