Trasee blocate și sate izolate, vezi care este situația în țară (FOTO)

Trasee blocate și sate izolate, vezi care este situația în țară (FOTO)

De ieri şi pînă la moment viscoleşte pe întreg teritoriul ţării, iar angajaţii Inspectoratului Naţional de Patrulare lucrează în regim sporit întru eficientizarea traficului rutier şi acordarea ajutorului conducătorilor auto care sînt blocaţi în nămeţi.

INP atenţenţionează că circulaţia pe drumurile de la ieşire şi intrare în toate raioanele din ţară este interzisă de inspectorii de patrulare întru siguranţa oamenilor de a nu fi blocaţi în nămeţi sau alte situaţii de criză. De asemenea, în ţară sunt blocate 33 trasee naţionale şi 183 de localităţi iar pe dumurile naţionale este interzisă deplasarea transportului de mare tonaj.

 Oamenii sunt rugaţi să evite deplasarea pe cât e posibil atât cu maşinile cât şi pe jos pentru siguranţa Dumneavoastră, cu detalii ulterioare revenim.

Precizăm că de când a început viscolul şi până în prezent peste 177 de unităţi de transport au fost deteriorate de arbori, iar din 102 vehicule au ramas blocate în nămeți. Totodată, au fost înregistrare 166 de derapări și accidente rutiere, soldate cu În rezultat 2 persoane au fost traumate, iar 2 accidente cu implicarea unităților de transportare a călătorilor din raioanele Sîngerei și Șoldănești.


Pe parcursul ultimelor 24 de ore au fost antrenați în activități de asigurare a securității circulației rutiere şi a ordinii publice 1701 de inspector de patrulare şi angajați ai Inspectoratelor de poliție teritoriale şi 215 echipe mobile.

În atenţia şoferilor: Dacă totuşi aţi pornit la drum nu circulați prin zone afectate de zăpadă, Inspectoratul Naţional de Patrulare Vă recomandă să nu staţionați sau să opriți pe traseele pe care se deplasează mijloacele de transport public pentru a permite intervenţia utilajelor de dezăpezire. În cazul unui blocaj în trafic, pentru a evita riscul înzăpezirii în câmp, nu continuaţi deplasarea şi alegeţi să vă retrageţi în localităţi, acolo unde puteţi găsi adăpost. Dar cel mai sigur e să nu porniți la drum!

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load