Rusia și China au trimis trupe la granița cu Coreea de Nord (VIDEO)

Rusia și China au trimis trupe la granița cu Coreea de Nord (VIDEO)

În contextual Crizei din Peninsula Coreea, Rusia și China au trimis trupe la granița cu Coreea de Nord.

Mai multe imagini cu convoaie militare rusești apropiindu-se de graniță au apărut online, în timp ce China a trimis deja 150.000 de dolați la frontier cu Coreea.

După ce conflictual dintre Statele Unite și Coreea de Nord devine tot mai imminent și declarațiile dintre cele două tabere sînt tot mai beligerante, vecinii de pe uscat ai lui Kim Jong Un, Rusia și China au luat măsuri și și-au detașat trupe militare la granița cu Coreea.

În cursul zilei de joi au fost filmate mai multe trupe rusești deplasîndu-se spre granița cu Coreea de Nord, analiștii spunânc că cel mai probabil, Putin, încearcă să întărească frontiera în cazul în care s-ar confrunta cu un val de refugiați dacă SUA se decide să atace.

Localnicii au observat trei garnituri de tren încărcate cu echipament militar care se deplasează din regiunea Primorsky spre Khabarovsky, granița cu Coreea de Nord, scrie presa rusă, care menționează faptul că această decizie ar fi fost luată în contextul crizei din Coreea. În imagini pot fi văzute sisteme de artilerie care pot oferi suport trupelor terestre sau pot opri înaintarea agresorilor.

Alte imagini filmate în aceeaşi regiune arată că au mai fost detaşate elicoptere şi vehicule ale armatei ruse

Pe lîngă riscul unui exod de refugiați există și riscul unei contaminări nucleare în cazul în care Statele Unite decid să atace facilitățile nucleare ale Coreei.

Purtătorul de cuvînt al Armatei Ruse a refuzat să ofere informații privind motivele care au dus la mutarea de trupe în zona de sud-est a țării, spunînd doar că aceștia și-au terminat exercițiile din zona Lacului Baikal din Siberia.
 
Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load