Un nou protest la Guvern. De data aceasta nemulțumiți sînt părinții

Un nou protest la Guvern. De data aceasta nemulțumiți sînt părinții

Protestele în capitală devin treptat un lucru tot mai frecvent. Astfel, la începutul lunii mai se anunță un nou miting.

De data aceasta cei care își vor spune doleanțele în fața Guvernului sînt părinții, informează NOI.md.

Noul regulament elaborat de Ministerul Educației ce stipulează că timp de 42 de zile de vară grădinițele nu vor funcționa a trezit un șir de nemulțumiri în rîndul părinților ai căror copii frecventează aceste instituții.

Mămicile vor organiza astfel un protest pe 14 mai, între orele 10.00 și 12.00. indignarea cea mai mare a protestatarelor e faptul că în perioada în care nu vor activa grădinițele nu vor avea cu cine își lăsa odraslele, deoarece sînt angajate în cîmpul muncii.

Pentru a schimba situația, a fost inițiată și o campanie cu sloganul „Unde copiii contează – grădinițele activează”.

„Constatăm că prin astfel de acțiuni, autoritățile, în special Ministerul Educației, se arată complet nepăsătoare față de acești copii, manifestînd o lipsă totală de respect față de părinții acestora, de la care lunar percep taxe de sute și mii de lei pentru susținerea instituțiilor preșcolare și nu numai”, au menționat părinții revoltați.

Reamintim că pe 23 martie curent același grup de părinți indignați au protestat în fața Ministerului Educației, dar nimeni dintre reprezentanții Ministerului nu a ieșit să vorbească cu ei. 
 
Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load