Utilajele de deszăpezire au intervenit pe traseele naţionale

Utilajele de deszăpezire au intervenit pe traseele naţionale

Utilajele ÎS „Administrația de Stat a Drumurilor” au intervenit pe mai multe trasee naţionale presărînd material antiderapant în raioanele Hînceşti, Orhei, Rezina, Ialoveni, Criuleni, Anenii-Noi, Străşeni, Nisporeni şi Călăraşi, transmite IPN.

Potrivit informației operative, în acest moment se intervine pe drumul R6 Chişinău-Orhei-Bălţi, unde sînt antrenate două utilaje speciale. Pînă acum au fost utilizate 18 tone de material antiderapant. Pe drumul R 20 Orhei-Rezina-Rîbniţa s-au presărat 15 tone de material antiderapant.

La fel se lucrează pe drumul M1 frontiera cu România-Leuşeni-Chişinău-Dubăsari-frontieră cu Ucraina, unde sînt antrenate în procesul tehnologic trei utilaje speciale.

25 de tone de material antiderapant au fost utilizate pe drumul R3 Chişinău-Hînceşti Cimişlia-Basarabeasca-frontieră cu Ucraina şi M3 Chişinău Comrat-Giurgiuleşti-frontieră cu România.

În total, pe toate traseele pe care sînt efectuate lucrări sînt antrenate 22 de autospeciale şi au fost utilizate peste 200 de tone material de antiderapant.
 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load