Dansatori din RM au luat aurul la Campionatul European de Dans Latin (FOTO)

Dansatori din RM au luat aurul la Campionatul European de Dans Latin (FOTO)

Pe data de 15 aprilie, Moscova a găzduit Campionatul European de Dans Latin în rîndul profesioniștilor. Turneul a avut loc cu sprijinul sponsorului general „Gazprombank“. Partener oficial - SA „YATEC“.


Organizația concursului a fost asigurată de către Artistul Emerit al Rusiei, președintele Uniunii Dansatorilor Rusiei, vice-președinte onorific al WDC, Stanislav Popov.
 
Campionatul European 2017 a fost cîștigat de Dorin Frikatanu și Marina Sergheeva, care au apărat la campionat onoarea Republicii Moldova. De la primele dansuri a fost evident că acești sportivi sînt axați spre victorie, fiind siguri pe propriile forțe, mai mult decît oricînd.

Zîmbetul nu a lipsit de pe fața lui Dorin nici pentru un minut și doar acei spectatori, care a ședeau aproape de arena de dans au putut vedea cît de transpirată era fața viitorului campion. Minunata lui parteneră Marina Sergheeva arăta alături de Dorin absolut încrezătoare și calmă, uimindu-i pe cei prezenți cu grația și lejeritatea mișcărilor, dar și cu frumusețea și farmecul irepetabile.
Noii campioni ai Europei erau fericiți, primeau felicitări, împărtășind cu generozitate din emoțiile lor.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load