X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Dansatori din RM au luat aurul la Campionatul European de Dans Latin (FOTO)

18 apr. 2017,, 17:30   Societate
11412 0

Pe data de 15 aprilie, Moscova a găzduit Campionatul European de Dans Latin în rîndul profesioniștilor. Turneul a avut loc cu sprijinul sponsorului general „Gazprombank“. Partener oficial - SA „YATEC“.


Organizația concursului a fost asigurată de către Artistul Emerit al Rusiei, președintele Uniunii Dansatorilor Rusiei, vice-președinte onorific al WDC, Stanislav Popov.

Campionatul European 2017 a fost cîștigat de Dorin Frikatanu și Marina Sergheeva, care au apărat la campionat onoarea Republicii Moldova. De la primele dansuri a fost evident că acești sportivi sînt axați spre victorie, fiind siguri pe propriile forțe, mai mult decît oricînd.

Zîmbetul nu a lipsit de pe fața lui Dorin nici pentru un minut și doar acei spectatori, care a ședeau aproape de arena de dans au putut vedea cît de transpirată era fața viitorului campion. Minunata lui parteneră Marina Sergheeva arăta alături de Dorin absolut încrezătoare și calmă, uimindu-i pe cei prezenți cu grația și lejeritatea mișcărilor, dar și cu frumusețea și farmecul irepetabile.
Noii campioni ai Europei erau fericiți, primeau felicitări, împărtășind cu generozitate din emoțiile lor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?