Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Rusia: proceduri simplificate de intrare prin Vladivostok

18 apr. 2017,, 13:00   Societate
2052 0
Guvernul Rusiei a aprobat o listă de țări, cetățenilor cărora la sosirea în Federația Rusă, prin punctele de trecere ale portului liber Vladivostok le sînt eliberate vize obișnuite cu o singură intrare: de afaceri, turistice și umanitare, în format de document electronic.

Acest lucru va spori atractivitatea investițională a regiunii și extinderea contactelor de afaceri, în scopul realizării proiectelor cu participarea companiilor străine, creșterea numărului turiștilor străini. Prin decretul semnat a fost aprobată lista, care include 18 țări: Algeria, Bahrain, Brunei, India, Iran, Qatar, China, Coreea de Nord, Kuweit, Mexic, Maroc, Emiratele Arabe Unite, Oman, Arabia Saudită, Singapore, Tunisia, Turcia și Japonia.

Pentru cetățenii din aceste țări a fost stabilită procedura simplificată de eliberare a vizelor pe termen de pînă la 30 de zile, cu o perioadă de ședere autorizată în Federația Rusă de pînă la opt zile, timp în care cetățenii străini să aibă posibilitatea să-și perfecteze viza, în forma unui document electronic. Introducerea regimului de vize facilitat de intrare prin punctele de control ale Portului Liber Vladivostok a cetățenilor străini din țările incluse în listă, va contribui la îmbunătățirea atractivității investiționale a regiunii și extinderea contactelor de afaceri, în scopul de a pune în aplicare proiecte cu participarea companiilor străine, majorarea numărului turiștilor străini.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?