X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Reguli noi pentru traversarea frontierei

14 apr. 2017,, 08:45   Societate
4696 0

În perioada sărbătorilor de Paști, în cele mai solicitate puncte de trecere fluxul de familii cu copii, dar și persoanele cu nevoi speciale, va fi direcționat pe banda de trecere a Corpului Diplomatic, notează NOI.md.

În acest sens, Poliția de Frontieră a dispus amplasarea echipajelor mobile, dotate cu tehnică specială de control, care în mod operativ și în timp real vor realiza verificarea documentelor de călătorie. Pentru informarea participanților la trafic cu copii au fost instalate panouri ce indică direcția de deplasare a acestora.

La fel, 20 de elevi ai Colegiului Național al Poliției de Frontieră au fost repartizați în punctele de trecere, unde se atestă o creștere semnificativă de călători și mijloace de transport, pentru a fluidiza traficul transfrontalier și susține polițiștii de frontieră în activitățile ce le revin.

Aceste acțiuni, cît și alte măsuri suplimentare de lucru întreprinse de angajații Poliției de Frontieră, au fost evaluate astăzi de către ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, aflat într-o vizită la punctul de trecere ”Leușeni”.

Timp de două săptămîni sînt sistate concediile personalului din subordine și formate rezerve de angajați. Polițiștii de frontieră sînt pregătiți să intervină în orice situație de gen: degajarea circulației în punctele de trecere, prin nepermiterea formării rîndurilor, asigurarea interoperativitatea bazelor de date pentru diminuarea timpilor de procesare a călătorilor, sincronizarea acțiunilor cu Serviciul Vamal, dar și alte structuri MAI, etc..
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?