COVID-19 : VACCINAȚI 1 004 668  INFECTAȚI 400 556 (+3971)   TRATAȚI 369 770     DECESE 10 501(+13)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 544
Coronavirus stiri: 7926

Un băieţel de 8 ani şi-a dus surioara de 4 ani la restaurant cu maşina

14 apr. 2017,, 05:00   În lume
2735 0

Un băieţel de 8 ani din Ohio şi-a scos surioara mai mică (4 ani) la o plimbare pînă la McDonald's, folosindu-se de maşina părinţilor, pentru că li se făcuse poftă de hambrugeri, scrie The Independent.

Potrivit canalului de televiziune FOX 8, incidentul s-a pentrecut duminică seara, în jurul orei locale 20.00, după ce tatăl copiilor a ajuns la muncă şi s-a culcat mai devreme decît în mod normal.

Angajaţii restaurantului de tip fast food nu şi-au putut crede ochilor atunci cînd au văzut că un băieţel de 8 ani comanda nonşalant nişte burgeri, din spatele volanului.

Ofiţerul de poliţie Jacob Koehler a declarat pentru televiziunile locale că cei doi micuţi s-au hotărît să iasă la plimbare cu maşina după ce mama lor a adormit pe canapea.

Martorii care l-au observat pe băiat în spatele volanului au sunat imediat la poliţie. În mod surprinzător, băiatul i-a informat pe poliţişti că a învăţat să conducă după ce s-a uitat la mai multe filmuleţe pe YouTube.

Potrivit ofiţerului Koehler, băiatul a condus aproape 2 kilometri pînă la McDonald's prin intersecţii şi peste o cale ferată, fără să producă vreun accident. Martorii au declarat că micuţul chiar a respectat legislaţia auto şi s-a încadrat în limita de viteză.

Nu a fost depusă nicio plîngere.

“Nu a lovit absolut nimic tot drumul. A fost ireal”, a povestit poliţistul.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X