X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Putin: este imposibil de oprit migrația definitiv

14 apr. 2017,, 00:00   Externe
2450 3

Putin despre ideea de a stopa migrația din țările post-sovietice și de a anula regimul fără vize.

"Este imposibil de oprit migrația definitiv, problema constă în stabilirea unui control strict asupra fluxurilor migratoare, acest lucru se referă, practic,la toate țările, nu numai la Rusia", a declarat președintele FR, Vladimir Putin.

„Înțeleg preocupările cetățenilor noștri. Noi fixăm o mulțime de evenimente, pe care le percepem ca pe o amenințare la adresa securității naționale, amenințare care vine din partea militanților, infiltrarea cărora are loc prin republicile fostei Uniuni Sovietice. Acest lucru se referă nu numai la Asia Centrală, dar și la alte state. Unii dintre ei vin, de altfel, din străinătate.Lumea modernă este constituită astfel, încît este imposibil de oprit migrația definitiv, problema constă în stabilirea unui control strict asupra fluxurilor migratoare în cauză, acest lucru se referă, practic, la toate țările, nu numai la Rusia. Problema este de a stabili un control strict asupra acestor fluxuri de migrație", a declarat Putin într-un interviu pentru “The World“, răspunzînd la întrebarea:ce opinie are referitor la ideea de a opri migrația forței de muncă din țările post-sovietice și la anularea regimului fără vize.

„Marea majoritate a oamenilor care vin în Rusia, vin totuși să lucreze pentru a-și ajuta familiile. Crearea unei astfel de organizații ca Uniunea Economică Eurasiatică, implică libera circulație a forței de muncă, a capitalului, a serviciilor și bunurilor, iar acest lucru este un avantaj imens pentru dezvoltarea tuturor țărilor noastre, anume un avantaj imens, iar lumea modernă este aranjată în așa mod, încît anume succesul sau eșecul în domeniul economiei decide soarta unor întregi regiuni. De aceea, acesta este un aspect-cheie al vieții noastre și al viitorului nostru“, a adăugat președintele.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?