X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Fost președinte de Criuleni, a încercat să se arunce de la etaj (VIDEO)

13 apr. 2017,, 12:12   Societate
5834 1

Ofițerii CNA și procurorii anticorupție urmau să efectueze percheziții, în dimineața acestei zile, la domiciliul ex-președintelui raionului Criuleni, Vitalie Rotaru, vizat într-un dosar de corupție.

Acesta, însă, a amenințat cu un pistol și a avertizat că se aruncă de la etaj.

Contactată de Realitatea.md, Angela Starinschi, ofițerul de presă al CNA, a declarat că în momentul în care ofițerii CNA și procurorii anticorupție au încercat să intre, Vitalie Rotaru s-a opus. „Anchetatorii au luat măsuri speciale, avînd în vedere faptul că există informația că ar deține și o armă. În cele din urmă, ofițerii au reușit să intre și să-l rețină în timp ce se afla pe balcon și amenința că se aruncă de acolo”, a precizat aceasta.

La fața locului, au fost chemate mai multe forțe speciale, astfel încât să fie prevenit orice pericol.

Realitatea.md amintește că Vitalie Rotaru a deținut mandatul de președinte al raionului Criuleni pînă în anul 2015. Acesta, anterior, a ajuns în vizorul presei după ce, la 31 august 2014, prezent la inaugurarea unui monument al domnitorului Ștefan cel Mare, nu a fost capabil să țină un discurs.

Ulterior, Rotaru a fost filmat într-un club de noapte din capitală în timp ce dormea pe un fotoliu, cu burta goală. În noiembrie 2014, fostul președinte al raionului Criuleni a fost decorat cu ordinul bisericesc "Sf. Ștefan cel Mare, gr. II", de către Înalt Preasfințitul Mitropolitul Vladimir. Distincţia i-a fost oferită "pentru munca asiduă depusă împreună cu colegii săi, la edificarea monumentului domnitorului Ștefan cel Mare și Sfînt, în orașul Criuleni".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?