X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Regina a hrănit un elefant

13 apr. 2017,, 02:00   Externe
1849 0

Regina Marii Britanii și Prințul Philip au participat, marți dimineața, la inaugurarea unei Grădini Zoologice din apropierea Londrei. Regina Elisabeta a II-a a hrănit un elefant, iar imaginile au făcut repede înconjurul lumii.

Elefanții de la Whipsnade Zoo au avut parte de un tratament special atunci cînd Regina Marii Britanii a vizitat locația. Monarhul și soțul ei au participat la inaugurarea Centrului de Îngrijire a Elefanților, care va găzdui nouă elefanți asiatici.

Regina Elisabeta a II-a, care aniversează 65 de ani de cînd s-a urcat pe tronul Marii Britanii, s-a atașat repede de elefanți, mai ales de unul anume, pe nume Donna, care i-a mîncat banane din mînă. Nici prințul Philip nu s-a lăsat mai prejos și a hrănit-o și el pe Donna.

Regina Elisabeta a II-a va împlini 91 de ani pe 21 aprilie. Ea și-a redus considerabil numărul vizitelor şi turneelor internaţionale, însă apare cu regularitate la evenimentele organizate în Marea Britanie. În decembrie, ea a anulat mai multe apariții, din cauza unei răceli.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?