Mazda MX-5 RF a obținut premiul «Cel mai bun dintre cei mai buni» pentru design

Mazda MX-5 RF a obținut premiul «Cel mai bun dintre cei mai buni» pentru design
Noul Mazda MX-5 RF a obținut premiul “Red Dot: Cel mai bun dintre cei mai buni, 2017” a prestigiosului concurs Red Dot product design awards, aducând premiul pentru Mazda și conceptul stilului KODO – Spiritul Mișcării. Roadsterul unic cu două locuri și acoperiș rigid a fortificat astfel succesul celei de-a patra generații MX-5 cu acoperiș textil, care a obținut premiul în a. 2015.
Aprecierea supremă la concursul internațional o obțin doar soluțiile de design cu adevărat novatoare și proeminente. Din spusele organizatorilor, învingători ai concursului «Cel mai bun dintre cei mai buni» devin doar proiectele care au obținut armonia ideală dintre calitatea funcțională și atractivitate, dar și comoditatea în exploatare.
Produsele selectate sunt supuse unui control rigid de corespundere standardelor designului în categoria respectivă. În anul curent, juriul constituit din 39 designeri, profesori și jurnaliști, au ales doar 102 «Cel mai bun dintre cei mai buni» învingători din cei 5 500 candidați din 54 de țări. Criteriile de selectare au inclus inovațiile, funcționalitatea, ergonomica, emotivitatea, calitatea și caracterul ecologic.
Primul fastback în stil KODO, MX-5 RF are acoperiș rigid pliant, care arată fantastic și este ușor și se pliază/desfășoară în doar 13 secunde.
De la șuruburile minuscule la tehnologiile avansate SKYACTIV - la MX-5 RF toate elementele sun elaborate detaliat pentru a asigura satisfacția supremă a șofatului și trezirea emoțiilor în conformitate cu filozofia Jinba Ittai – unitatea dintre șofer și automobil. Prin aceasta МХ-5 a devenit legenda și bestsellerul roadsterelor.
Este al șaselea premiu Red Dot pentu șirul de modele Mazda, creată în design KODO. Cele dintâi ai obținut premiul Mazda3 și Mazda6 în anii 2014 și 2013, respectiv. Apoi Mazda CX-3 și Mazda2 împreună cu MX-5 au obținut prestigioasele premii în a.2015.
Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load