Nissan X-Trail X-Scape – crossoverul ideal pentru aventuri familiale de neuitat

Nissan X-Trail X-Scape – crossoverul ideal pentru aventuri familiale de neuitat
Nissan X-Trail  este mașina de teren ideală pentru  aventuri  familiale, iar versiunea nouă   X-Scape ridică posibilitățile lui la un alt  nivel.  Specificarea automobilului este suplinită cu echipament  suplimentar neobișnuit,  pentru ca proprietarii să poată păstra un timp îndelungat  amintirea aventurilor de familie.
Completarea noului Nissan X-Trail X-Scape include  o dronă compactă dotată cu funcția  avansată «Follow me» de la compania Parrot, accesibilă în aplicația FreeFlight Pro pentru dispozitive   Android și  IOS. Grație tehnologiei de urmărire vizuală și GPS, proprietarii pot face nemijlocit în timpul călătoriei  fotografii și imagini video uimitoare ale aventurilor trăite . Nissan X-Trail, bicicleta, canoe, skateboard, orice alt mijloc de transport și chiar ca pietoni -    – cu  X-Scape   aventurile tale vor fi de neuitat.
Drona  Parrot Bebop 2 are greutatea de  500 gr. Pe corp este  aplicat logo-ul Nissan, completarea conține  poziții gen telecomanda   Parrot Skycontroller 2 și ochelarii video Parrot Cockpit Glasses. Acționând în comun, ele oferă  imaginea văzută prin camera de 14 megapixeli , care transmite   în timp real imagini din înaltul cerului și asigură efectul prezenței.
Manevrabilitatea excepțională a dronei  și stabilizarea digitală  a camerei de luat vederi asigură o calitate  excepțională a imaginii. Ciclul deplin al unei încărcături asigură funcționarea continuă a dronei timp de   25 min.  Pentru mobilitatea mai bună, setul include  un rucsac pentru transportarea dronei și a echipamentelor aferente.  
X-Trail X-Scape  este accesibil doar în completarea maximă Tekna cu motor diesel  de  130 c.p.    Nissan de   1,6 L. Versiunea specială  se poate mândri cu cel mai înalt nivel de dotare, care include  încălzirea și reglarea automată a scaunelor din față, tapițeria din piele a salonului și controlul automat al climei, în două zone.    
Sistemul de informare și divertisment  Nissan Connect include un navigator prin satelit, ce permite trasarea rutei către cele mai ”aventuroase” destinații. Pe acoperiș  sunt  montate o trapă transparentă cu jaluzelele cu acționare electrică  , care asigură o imagine de ansamblu incredibilă, și șine pentru transportarea bicicletelor și canoe .
Echiparea-standard  X-Scape include un șir de tehnologii Nissan Intelligent Mobility pentru asigurarea securității,  inclusiv  sistemul de control al zonelor oarbe,  sistemul  circular de scanare și depistare a obstacolelor,  sistemele  de frânare urgentă, de avertizare privind ieșirea de pe bandă și de citire a indicatoarelor rutiere.   
Versi7unea specială  X-Trail X-Scape este accesibilă în două variante ale salonului pentru pasageri  : cu cinci și cu șapte locuri.  Setul mai include covorașele de lux   X-Trail. Nissan X-Trail X-Scape va fi comercializat  într-o serie redusă de    1200 automobile doar pe teritoriul Europei Occidentale, ceea ce îi asigură caracterul exclusiv.
Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load