Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Inundații masive la Strășeni (VIDEO)

9 apr. 2017,, 15:08   Societate
5546 0

Mai multe mașini "înoată" în apropiere de piața din Strășeni, după ce regiunea a fost inundată de apă. Imaginile au fost surprinse de un șofer care trecea prin apropiere.

Din imaginile video, postate pe o rețea de socializare, se vede cum mai multe mașini "înoată" pe un drum din orașul Strășeni. Cel mai probabil apa s-a acumulat în urma ploilor din ultimele două zile. Internauții spun că drumul care duce spre piața din localitate a fost acoperit de apă.

Menționăm că orașul Strășeni se află pe rîul Bîc, iar inundațiile în această zonă au loc destul de des. Anterior, la ordinul primăriței Valentina Casian s-a nivelat puțin zona, însă problemele persistă.

Solicitată telefonic de către Realitatea.md, ofițerul de presă al Serviciului Situații Excepționale, Diana Țurcan, a declarat că, pînă la această oră, nu a parvenit niciun apel referitor la inundațiile din Strășeni.

Realitatea.md relatează că, în urma ploilor din ultimele două zile, angajații Serviciului Situații Excepționale au fost solicitați ieri să pompeze apa dintr-o gospodărie de pe strada Mănăstirea Căpriana din raionul Hîncești, unde ploaia a inundat grădina unei familii. Alte trei gospodării au primit ajutor din partea pompierilor după ce apa a ajuns în curțile acestora, iar salvatorii au efectuat lucrări de pompare.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?