Afiș cultural pentru 8 aprilie

Afiș cultural pentru 8 aprilie

Teatru

Cei mici sînt așteptați la ora 11.00 la Teatrul „Licurici” pentru a urmări spectacolul „Cîntecul mierlei”, la Teatrul „Guguță” – la spectacolul „Cică a fost odată…”, la Teatrul „A.P. Cehov” – la spectacolul „Ziua de naștere a motanului Leopold” („День рождения кота Леопольда”).

Teatrul „Mihai Eminescu” invită la spectacolul „Hronicul Găinarilor”.

Spectacolul „Viața și teatrul în ritmuri de flamenco” („Жизнь и театр в ритме Фламенко”) se va juca pe scena Teatrului „A.P. Cehov”.

Teatrul „Satiricus I.L. Caragiale” este gazda spectacolului „Hoțul”.

Spectacolele vor începe la ora 18.00.

Concerte

La Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” va avea loc concertul „O seară de muzică rusă”, care va începe la ora 18.00.

La Palatul Național „Nicolae Sulac” va concerta Diana Arbenina și formația „Ночные снайперы”, începînd cu ora 18.00.

Film

La cinematografele Patria Loteanu și Patria-Multiplex vor fi proiectate peliculele: „Primii în spațiu”, „O terapie pentru viață”, „Jaf cu stil”, „Ghost in the shell”, „Ștrumpfii: satul pierdut”, „Cine-i șef acasă?”, „Viață, primele semne”, „Life”, „Power rangers”, „Frumoasa și Bestia”, „Balerina”.

Expoziții

La Muzeul Național de Istorie a Moldovei au loc expozițiile: „Lumină din lumină”,  „Război pe timp de pace”, „Secretele Egiptului Antic”, „Personalități ale culturii naționale”, „Viziuni devenite fapte. Contele Istvan Szechenyi”, „Moldova Independentă. Pagini de istorie”, „Icoane din colecții particulare chișinăuiene”, „Comorile trecutului”, „Arme și echipament militar – o evoluție în timp”, „Istorie și civilizație”, Diorama „Operația Iași-Chișinău. 1944” și „Natura. Omul. Cultura”.

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală găzduiește expozițiile „Biodiversitatea zonelor umede ale Republicii Moldova. Piese din colecția Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală”, „Expoziția-concurs națională a meșterilor cioplitori în lemn, ediția a II-a”.

La Muzeul Național de Artă sînt vernisate expozițiile „Femei frumoase în gravura japoneză”, „Faimosul etern feminin”.


 
Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load