Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Te așteptăm în cel mai mare magazin Moldcell din Căușeni! ©

7 apr. 2017,, 09:13   Societate
2766 0

Bine ai venit la Moldcell! Din 31 martie, ne găsești chiar în centrul orașului Căușeni, pe bd. M. Eminescu 10. Și dacă planifici o plimbare prin parcul din apropiere, te invităm să ne vizitezi, căci Moldcell are oferte pentru fiecare:

-20% la orice abonament

Ai -20% la orice abonament GIGA cu minute în rețea, naționale și internaționale incluse, până la nelimitat – de la doar 80 lei lunar. În plus, ai 3, 5, 6 și... până la 30 GB incluși în același abonament. Deci cu aceeași plată lunară, de la doar 80 lei, ai minute în toate direcțiile și trafic Internet la viteza 4G.

Telefoane de la 1 leu

Îți dorești demult un telefon nou? La noi găsești modele de orice clasă și categorie de preț – de la accesibile până la Premium, cu achitare integrală, în rate, sau la Abonament. Te sfătuim să atragi o atenție deosebită celor mai populare smartphone-uri de azi: General Mobile 5 Plus, Samsung Galaxy J3, Samsung Galaxy A5 și super oferta cu iPhone 6 (32 GB) la preț exclusiv de 8999 lei.

Accesorii pentru orice gust

Te-ai decis cu telefonul? Perfect! E timpul să-l asortezi cu un accesoriu. Huse, căști, ceasuri și brățări inteligente – alege culoarea și modelul potrivit, iar dacă ai dubii, consultanții noștri sunt aici să te ajute.
Te așteptăm în fiecare zi, de luni până duminică, cu oferte avantajoase în inima or. Căușeni. Și dacă nu ești localnic, ai un motiv în plus să descoperi acest frumos oraș și... noul magazin Moldcell.


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?