Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427

Obama va prelua bretonul de la soție

29 apr. 2013,, 01:08   Externe
3902 1
Foto: rfi.fr
Președintele american Barack Obama și-a testat talentul de comediant sîmbătă seara la cina anuală a asociației corespondenților la Casa Albă. Printre altele, Obama a glumit și cu referire la nou look cu breton al primei doameni Michelle Obama, prezentînd imagini cu el cu un breton asemănător spunînd că se gîndeşte să îşi schimbe look-ul pentru următoarele alegeri, pentru că Michelle a ajuns mult mai populară decît el însuşi. Gluma la care probabil s-a rîs cel mai mult a fost referitoare la etichetele pe care criticii i le-au aplicat - musulman și socialist.

"Adevărul este că mă uit în oglindă și nu mai sînt musulmanul socialist arătos care eram pe vremuri", a glumit el.

„Încă fac greşeli de începător. De pildă, eram în California, la o strângere de fonduri, ne simţeam bine şi eu menţionez că Harris Kamala (procurorul general al Californiei) este cea mai frumoasă procuroare din ţară. Vă puteţi imagina ce probleme am avut cînd m-am întors acasă. Cine ar fi crezut că Eric Holder (procurorul general al SUA) e atât de sensibil?”, a glumit Obama.

A doua greșeală Președintele a numit jocul său recent în timpul celebrării de Paști cu copiii la Casa Albă. "Am ieșit pe terenul de baschet și am aruncat de 22 de ori, am marcat doar două, 20 am pierdut", - a spus el.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?