X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

PPEM își convoacă Congresul formațiunii

3 apr. 2017,, 08:45   Politică
2032 1

Consiliul Politic Naţional al Partidului Popular European din Moldova, condus de Iurie Leancă, a decis să convoace congresul formaţiunii în data de 27 mai.

În cadrul şedinţei Consiliului de ieri conducerea formațiunii a dezbătut mai multe chestiuni legate de activitatea de partid, în special după ultimele alegeri prezidenţiale.

„Au avut loc dezbateri deschise privind evoluțiile politice în activitatea de partid, în special după ultimele alegeri prezidențiale. Președinții organizațiilor teritoriale au prezentat viziunea lor asupra liniilor directorii de care trebuie să se conducă partidul în perioada următoare. Toți participanții au căzut de acord că este nevoie de o mobilizare a structurilor de partid, atît la nivel central, cît și local, pentru a promova o poziție activă și consolidată în procesele social-politice din țară”, a scris Iurie Leancă pe pagina sa de Facebook.

PPEM a fost fondat în 2015 după plecarea din echipa PLDM a ex-premierului Iurie Leancă. În Parlament, PPEM este reprezentat de doi deputați: Iurie Leancă și Eugen Carpov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?