Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Daily Mail a confundat Bucurestiul: Printul Charles a incalcat protocolul regal

1 apr. 2017,, 21:00   Externe
2561 0

Bucurestiul a fost confundat iar cu Budapesta de aceasta data de jurnalistii de la Daily Mail care au scris ca Printul Charles a incalcat protocolul regal si a imbratisat un copil, insa in capitala Ungariei.

Vizita Printului Charles in Romania a fost comentata pe larg si de presa din Regat. Tabloidul Daily Mail, care a dus in ultimii ani o campanie negativa la adresa Romaniei, a confundat Bucurestiul cu Budapesta intr-un articol in care semnala ca Printul Charles a incalcat protocolul regal si a imbratisat copii in Centrul Vechi din Bucuresti. Ulterior articolul a fost modificat, insa pe Facebook a ramas varianta initiala.

Vineri, Printul Charles a vizitat Palatul Voievodal Curtea Veche si a privit bustul lui Vlad Tepes. Si-a continuat apoi plimbarea catre Curtea Domneasca. In drumul sau a discutat cu initiatori ai proiectului ''Ambulanta pentru Monumente''. In Centrul Vechi, un copil, care purta un tricou pe care era scris "Voluntar - Ambulante pentru Monumente", l-a imbratisat pe Printul de Wales. Daily Mail scrie ca Valentin, in varsta de 11 ani, este fiul unui britanic. O alta imagine il arata pe Printul Charles imbratisand un alt copil.

Daily Mail a numit vizita lui Charles in Romania ca facand parte din "Turneul Brexit" al familiei regale pentru a "fermeca Europa". Joi, surprinzand momentul intalnirii printului britanic cu principesa Margareta, tabloidul a facut o gluma, remarcand in acelasi timp eleganta mostenitoarei coroanei Romaniei: ”Ce ar spune Camilla? Charles o intampina pe printesa mostenitoare a Romaniei, Margareta, cu un sarut tandru pe mana (iar ea ii intoarce complimentul cu un sarut pe obraz)”.

Si tabloidul The Sun a insistat in timpul vizitei pe un aspect asemanator, reliefand incalcarea protocolului regal: ”Acesta nu este protocolul regal! Printul Charles a fost sarutat pe obraz de o fetita in timpul vizitei in Romania”. “Printul de Wales are parte de o primire foarte prietenoasa in timpul vizitei sale la o fundatie de caritate din Romania”, a continuat The Sun.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?