Электрическое будущее: ŠKODA VISION E

Электрическое будущее: ŠKODA VISION E
Mlada-Boleslav, – Expoziția  ŠKODAîn cadrul salonului auto din Shanghai, în perioada   19 -28 aprilie, va marca startul erei electrice în istoria mărcii. Prezentând elaborarea conceptuală    VISION E, compania își  va prezenta în premieră viziunea asupra transportului individual  al viitorului. Cupeul cu cinci uși, clasa SUV, cu un design viu și expresiv va putea parcurge cca 500 kilometri cu tracțiune electrică și corespunde întru totul  nivelului trei de conducere autonomă.    ŠKODA preconizează  electrificarea la scară largă a șirului de modele ale sale, și către anul  2025 va propune clienților cinci electromobile pe diverse segmente.

Planificarea și elaborarea  transportului viitorului la   ŠKODA este în toi:  primul concept, total electric și autonom,  din istoria mărcii este personificarea  închipuirii brandului despre electromobile.   

ŠKODA VISION E cu lungimea de 4 645 mm, lățimea 1 917 mm ți înălțimea   1 550 mm  artă uimitor pe drum.  Grație ampatamentului mare de2 850 mm și consolelor scurte ale caroseriei, designerii companiei au creat un salon  ireal de spațios, caracteristic tuturor automobilelor  ŠKODA. Plus la asta, acest concept futuristic  oferă scaune înalte și un spațiu interior impresionant, caracteristic automobilelor de pe segmentul   SUV, care  se combină organic cu silueta dinamică a caroseriei și linia acoperișului care coboară elegant, ceea ce este tipic pentru automobile coupe.
Datorită centralei electrice de225 kW(306 c.p.), ŠKODA VISION E  reacționează imediat la accelerator și are o dinamică uimitoare.  Viteza maximă a mașinii este de   180 km/h, iar puternica baterie din litiu-ion și recuperarea optimă a energiei îi asigură un parcurs de   500 km. Datorită sistemului inteligent de dirijare două motoare electrice puternice , ce pun în mișcare  toate patru roți  ŠKODA VISION E, funcționează cu eficiență maximă. Transmisia pe roțile din față sau spate este inclusă în funcție de numeroși parametri, asigurând stabilitatea maximă, dinamica și securitatea rutieră. 
Prin conceptul  VISION E  ŠKODA ne familiarizează cu principiile dirijării autonome  în viitorul apropiat. Conform cercetărilor recente, cca  15% din automobilele noi către a. 2030 se vor putea deplasa  absolut de sine stătător.  Conceptul  ŠKODA VISION E satisface toate cerințele nivelului   3 pentru conducerea autonomă : automobilul se poate deplasa de sine stătător în ambuteiaje, pe autostrăzi se poate  comuta la regimul pilot automat,  se poate menține pe bandă și evita coliziunile, poate efectua depășiri, poate căuta locuri libere pentru staționare, se poate parca sau ieși din parcare.   Pentru a asigura toate acestea,  ŠKODA VISION E  este echipat cu  numeroși senzori de diverse diapazoane și mai multe camere video, care controlează în permanență situația .
  
Strategia mobilității electrice

Elaborării electromobilelor  îi revine rolul-cheie  în strategia  creșterii globale a companiei.  ŠKODA creează conceptele proprii, total electrice, în baza platformei globale  MEB.

Electrificarea modelelor  ŠKODA va începe în a. 2019 când pe piață va apare  ŠKODA SUPERB cu instalația de forță hibridă plug-in.  Prima mașină total electrică a brandului ceh va vedea lumina zilei în a.  2020.  Către a. 2025   ŠKODA își la extinde șirul de modele până la 5 modele total electrice pe diverse segmente.
 

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load