Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Электрическое будущее: ŠKODA VISION E

31 mar. 2017,, 15:15   Ştiri Auto
1971 0
Mlada-Boleslav, – Expoziția ŠKODAîn cadrul salonului auto din Shanghai, în perioada 19 -28 aprilie, va marca startul erei electrice în istoria mărcii. Prezentând elaborarea conceptuală VISION E, compania își va prezenta în premieră viziunea asupra transportului individual al viitorului. Cupeul cu cinci uși, clasa SUV, cu un design viu și expresiv va putea parcurge cca 500 kilometri cu tracțiune electrică și corespunde întru totul nivelului trei de conducere autonomă. ŠKODA preconizează electrificarea la scară largă a șirului de modele ale sale, și către anul 2025 va propune clienților cinci electromobile pe diverse segmente.

Planificarea și elaborarea transportului viitorului la ŠKODA este în toi: primul concept, total electric și autonom, din istoria mărcii este personificarea închipuirii brandului despre electromobile.

ŠKODA VISION E cu lungimea de 4 645 mm, lățimea 1 917 mm ți înălțimea 1 550 mm artă uimitor pe drum. Grație ampatamentului mare de2 850 mm și consolelor scurte ale caroseriei, designerii companiei au creat un salon ireal de spațios, caracteristic tuturor automobilelor ŠKODA. Plus la asta, acest concept futuristic oferă scaune înalte și un spațiu interior impresionant, caracteristic automobilelor de pe segmentul SUV, care se combină organic cu silueta dinamică a caroseriei și linia acoperișului care coboară elegant, ceea ce este tipic pentru automobile coupe.
Datorită centralei electrice de225 kW(306 c.p.), ŠKODA VISION E reacționează imediat la accelerator și are o dinamică uimitoare. Viteza maximă a mașinii este de 180 km/h, iar puternica baterie din litiu-ion și recuperarea optimă a energiei îi asigură un parcurs de 500 km. Datorită sistemului inteligent de dirijare două motoare electrice puternice , ce pun în mișcare toate patru roți ŠKODA VISION E, funcționează cu eficiență maximă. Transmisia pe roțile din față sau spate este inclusă în funcție de numeroși parametri, asigurând stabilitatea maximă, dinamica și securitatea rutieră.
Prin conceptul VISION E ŠKODA ne familiarizează cu principiile dirijării autonome în viitorul apropiat. Conform cercetărilor recente, cca 15% din automobilele noi către a. 2030 se vor putea deplasa absolut de sine stătător. Conceptul ŠKODA VISION E satisface toate cerințele nivelului 3 pentru conducerea autonomă : automobilul se poate deplasa de sine stătător în ambuteiaje, pe autostrăzi se poate comuta la regimul pilot automat, se poate menține pe bandă și evita coliziunile, poate efectua depășiri, poate căuta locuri libere pentru staționare, se poate parca sau ieși din parcare. Pentru a asigura toate acestea, ŠKODA VISION E este echipat cu numeroși senzori de diverse diapazoane și mai multe camere video, care controlează în permanență situația .

Strategia mobilității electrice

Elaborării electromobilelor îi revine rolul-cheie în strategia creșterii globale a companiei. ŠKODA creează conceptele proprii, total electrice, în baza platformei globale MEB.

Electrificarea modelelor ŠKODA va începe în a. 2019 când pe piață va apare ŠKODA SUPERB cu instalația de forță hibridă plug-in. Prima mașină total electrică a brandului ceh va vedea lumina zilei în a. 2020. Către a. 2025 ŠKODA își la extinde șirul de modele până la 5 modele total electrice pe diverse segmente.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?