Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Un monument din comuna Băcioi a fost vandalizat (FOTO)

31 mar. 2017,, 15:15   Societate
3171 0

Gardul Monumentului eroilor căzuți în cel de-al Doilea Război Mondial din centrul comunei Băcioi a fost vandalizat, notează NOI.md, citînd o postare de pe facebook a primarului comunei, Vitalie Șalari.

„Act de vandalism în comuna Băcioi: Gardul Monumentului eroilor căzuți în cel de-al Doilea Război Mondial din centrul comunei Băcioi a fost dărîmat, coşul de gunoi a fost demontat și aruncat cu tot cu gunoi, felinarele din cimitir sparte, porțile deteriorate de către unii locuitori rău intenţionaţi şi lipsiţi de bun-simţ, care se dedau unor fapte greu de explicat”, a scris primarul în postarea sa.

Totodată, edilul comunei susține că atît primăria locală, cît și organele de Poliție nu vor tolera aceste devastări și vor aplica amenzi maxime răufăcătorilor.

„Cînd atacăm un bun public și-l distrugem, atacăm contribuția fiecăruia dintre noi sub formă de impozite și taxe, către bugetul local, iar, în cele din urmă, umilim fața noastră... Unii dintre ei sînt campioni la critică față de administrația publică locală, dar nu au grijă să răspundă pentru propriile fapte”, a mai scris Șalari.

Primarul de Băcioi îndeamnă locuitorii comunei să fie mai responsabili și să păstreze ordinea publică și mobilierul stradal.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?