Afiș cultural pentru weekend

Afiș cultural pentru weekend

Spectacole pentru copii

Teatrul „Licurici” invită pe 1 aprilie la spectacolul „Dîrzul soldățel de plumb”, iar pe 2 aprilie – la spectacolul „Vîrcolacii au furat luna”.

Spectacolul „Crăița florilor” va putea fi urmărit la 1 aprilie, iar spectacolul „Sipețelul fermecat” – pe 2 aprilie, la Teatrul „Guguță”.

Teatrul „A.P. Cehov”, la 2 aprilie, va prezenta spectacolul „Alba ca Zăpada și cei șapte pitici”.

Spectacolele vor începe la ora 11.00.

Pe scena Teatrului „Luceafărul” va fi prezentat spectacolul „Prințesa și porcarul”, pe 2 aprilie, începînd cu ora 12.00.

Teatru

Tot în acest weekend teatrele naționale au pregătit un repertoriu vast și pentru ceilalți amatori ai artei teatrale:


Teatrul „Mihai Eminescu” invită la spectacolul „Amorul dănțuie și feste joacă”, pe 1 aprilie, și la spectacolul „Filumena Marturano sau Divorț în stil italian” – pe 2 aprilie.

Pe 1 aprilie, la Teatrul „Luceafărul” se va desfășura spectacolul „Testamentul”, iar pe 2 aprilie – spectacolul „Steaua fără nume”.

Pe scena Teatrului „Satiricus I.L. Caragiale” se va juca spectacolul „Banii, banii sau «borsetka»”, pe 1 aprilie, și spectacolul „Partidul sexual unit” – pe 2 aprilie.

Pe 1 aprilie, la Teatrul „A.P. Cehov” va putea fi urmărit spectacolul „Proștii”, iar pe 2 aprilie – „Cină în stil francez”.

Teatrul „De pe strada Trandafirilor” este gazda spectacolului „Niura Ceapai”, care va avea loc la 1 și 2 aprilie.

Spectacolele vor începe la ora 18.00.

Film

La cinematografele Patria Loteanu și Patria-Multiplex vor fi proiectate peliculele: „Ghost in the shell”, „Ștrumpfii: satul pierdut”, „Cine-i șef acasă?”, „Viață, primele semne”, „Life”, „Power rangers”, „Frumoasa și Bestia”, „Split”, „Kong: insula craniilor”, „Logan”, „Balerina”.

Expoziții

La Muzeul Național de Istorie a Moldovei au loc expozițiile: „Război pe timp de pace”, „Secretele Egiptului Antic”, „Personalități ale culturii naționale”, „Viziuni devenite fapte. Contele Istvan Szechenyi”, „Moldova Independentă. Pagini de istorie”, „Icoane din colecții particulare chișinăuiene”, „Comorile trecutului”, „Arme și echipament militar – o evoluție în timp”, „Istorie și civilizație”, Diorama „Operația Iași-Chișinău. 1944” și „Natura. Omul. Cultura”.

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală găzduiește expozițiile „Biodiversitatea zonelor umede ale Republicii Moldova. Piese din colecția Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală”, „Expoziția-concurs națională a meșterilor cioplitori în lemn, ediția a II-a”.

La Muzeul Național de Artă sînt vernisate expozițiile „Femei frumoase în gravura japoneză”, „Faimosul etern feminin”.

Circ         

La 1 și 2 aprilie, Circul din Chișinău va prezenta programul „Circul vesel”. Spectacolele vor începe la ora 12.00 și 16.00.
 
Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load