X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

A fost prelungit termenul de colectare a ofertelor pentru achiziția energiei electrice

30 mar. 2017,, 15:30   Economie
2175 0

În Moldova din nou a fost prelungit termenul de colectare a ofertelor pentru achiziția energiei electrice, de această dată pînă la 31 martie, ora 15:00.

Anunțul a fost făcut de Ministerul Economiei, care a menționat că a recomandat companiilor din sectorul energetic să prelungească termenul de colectare a ofertelor pentru achiziția energiei electrice pînă la data indicată, relatează NOI.md.

Potrivit Ministerului, această recomandare a fost exprimată în contextul ultimelor evenimente de pe piața energetică regională, precum și ținînd cont de solicitarea de a prelungi termenul de depunere a cererilor exprimată de către unul dintre furnizorii potențiali.

Ministerul Economiei specifică că prelungirea termenului de colectare a ofertelor pentru achiziția energiei electrice este orientată spre obținerea în cadrul negocierilor a celor mai favorabile condiții de livrare a energiei electrice pentru consumatorii finali din Moldova.

Cu recomandarea Ministerului Economiei privind prelungirea termenului de colectare a ofertelor pentru achiziția energiei electrice pînă la 31 martie, ora 15:00, au fost de acord toate companiile din sectorul electroenergetic: Gas Natural Fenosa Furnizare Energie, Red Union Fenosa, Furnizare Energie Electrică Nord, Moldelectrica, Red Nord и Red Nord Vest.

Ultima oară termenul de colectare a ofertelor pentru achiziția energiei electrice în cadrul noului contract pe perioada 1 aprilie 2017 – 31 martie 2018 a fost prelungit de la 27 pînă la 31 martie.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?