Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

A fost creată o mașină blindată inovatoare de dispersare a protestatarilor

31 mar. 2017,, 00:30   Externe
1938 0

Principalul avantaj al vehiculului militar este un scut de oțel de 3 tone care asigură securitatea polițiștilor care se ascund după el.

Aparatul este ideal pentru lupta cu tulburările stradale.

Compania Bozena Security Systems știe cum să calmeze mulțimea rebelă. Mașina blindată a polițiștilor Bozena Riot, asemănătoare cu un buldozer, este concepută să facă față oricărei situații legate de reprimarea revoltei stradale, scrie Gizmodo.

Mașina este alcătuită din trei componente – vehiculul propriu-zis, un scut de oțel de 3 tone și un rezervor de apă. Ea este înarmată cu două tunuri de apă care acoperă mașina blindată din față și din spate. În cazul în care jetul puternic de apă nu va aduce rezultatul dorit, rebelii vor fi calmați cu gaze lacrimogene, pulverizate sub presiune ridicată.

Dar cel mai tare lucru în mașina blindată este scutul, care poate să se deplaseze în sus și lateral, oferindu-le polițiștilor protecție împotriva pietrelor, sticlelor, bastoanelor și altor obiecte, care sînt de obicei aruncate de protestatarii agresivi sau fanii de fotbal, precum și de ciocnirea directă cu mulțimea.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?