Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

SunStroke Project cucerește topurile străine cu piesa pentru Eurovision

30 mar. 2017,, 12:30   Showbiz
3094 0

Se pare că piesa reprezentanților Moldovei la Eurovision 2017 place nu doar publicului de acasă, dar și celui peste hotare.

Băieții de la SunStroke Project, cu piesa „Hey Mamma!”, se numără printre cei 10 favoriți ai concursului, potrivit unui clasament efectuat de o revistă din Franța, relatează NOI.md.

Potrivit clasamentului, SunStroke Project se regăsește în top împreună cu reprezentanții Italiei, Australiei, Suediei, Bulgariei, Portugaliei, României, Belgiei și Macedoniei.

„În 2010 SunStroke Project împreună cu Olia Tira au reprezentat Moldova la Eurovision. Saxofonistul Serghei Stepanov a avut un mare succes după ieșirea sa pe scenă, iar videoclipurile cu prestanța sa, cînd și-a pus instrumentul muzical în valoare, a adunat milioane de vizualizări pe YouTube. Trioul, care combină vioara, saxofonul și muzică de dans, revine în acest an cu piesa «Hey Mamma!» și mizează pe popularitatea saxofonistului în acumularea de puncte în timpul concursului”, se scrie despre SunStroke Projet în presa străină, citată de agora.md.

Reamintim că reprezentanții Moldovei își vor relua turneul de promovare la 1 aprilie, iar la 9 mai vor urca pe scena de la Kiev, în prima semifinală a concursului Eurovision din anul curent.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?