Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Valentin Uzun și orchestra „Tharmis” pregătesc un concert aniversar (VIDEO)

29 mar. 2017,, 17:45   Showbiz
12864 0

Anul acesta este unul însemnat pentru cei de la „Tharmis”. Valentin Uzun împreună cu orchestra sa pregătesc cîteva concerte grandioase, dintre care unul aniversar, informează NOI.md.

Artiștii se pregătesc intensiv pentru un spectacol pe care îl vor organiza de ziua copiilor – 1 iunie.

„Concertul se va numi «Generația indigo» și va avea loc la Parcul Dendrariu. Ne așteptăm la un public foarte larg. Noi vom concerta împreună cu cîțiva invitați speciali și sperăm că va fi un eveniment grandios”, a declarat Valentin Uzun într-un interviu acordat portalului NOI.md.

Dar concertul principal se pare că va fi cel pe care artiștii îl vor avea la finele anului, cînd orchestra „Tharmis” va împlini 10 ani de activitate. „Este foarte bine să activezi atîția ani. Dumnezeu ne-a înzestrat cu un dar, cred că e unul dintre cele mai frumoase și, dacă aranjezi lucrurile corect, probabil ești cel mai fericit om. Eu mă simt un om fericit și, atunci cînd cînt pe scenă și transmit publicului energia pozitivă, primind același lucru înapoi, e o plăcere foarte mare”, a dezvăluit Valentin.

Pe lîngă cele două concerte grandioase, băieții lucrează și asupra unui nou album, care, cel mai probabil, va fi lansat și el la finele anului. Potrivit sursei citate, albumul va conține melodii energice. Valentin Uzun a mai afirmat că de data aceasta vor încerca să o evidențieze și pe solista orchestrei – Maria Cozma, lansînd cîteva piese împreună cu ea.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?