Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Lupu: Voronin și Filat au decis pe 24 aprilie, după amiază, sa voteze demisia mea

26 apr. 2013,, 10:47   Politică
6041 1
Foto: inprofunzime.md
“Voronin și Filat au decis pe 24 aprilie, după amiază, să voteze demisia mea”. Cu această dezvăluire a venit liderul PD, Marian Lupu, care în cadrul emisiunii In PROfunzime a declarat că revocarea lui din funcția de președinte al Parlamentului nu l-a afectat în niciun fel.

“Au existat azi voci în PD care ne spuneau să mai discutăm. Am zis nu. Filat și Voronin au decis ieri încă să voteze demisia mea în a doua jumătate a zilei. Asta are legătură cu faptul că Filat este fără post. Această situație am zis că trebuie să o trecem cu calm. Asta a fost o trădare a cursului european”, a afirmat Lupu.

Totodată, Marian Lupu susține că ziua de azi nu l-a afectat personal deloc. “Nu am obsesii, functii am ocupat multe funcții în viața mea. Pe plan politic astăzi repetîndu-se ziua de 13 februarie s-au agravat circumstanțele negocierilor. Niciodată în această țară nu s-a mers așa de departe. Nimeni nu s-a plîns de deciziile CC. De rîsul curcilor. Lucrul ăsta mă face să cred că ei încearcă să-l scoată pe Filat la suprafață. Ei propun ca Parlamentul să interpreteze propria decizie prin care s-a adoptat moțiunea de cenzură. PLDM a venit cu acest proiect, ei vor să spele pe toți miniștrii cu dosare și pe premier. Voi, PLDM nu ați votat moțiunea de cenzură, dar voi veniți și cereți să fie interpretată. Acest lucru dacă se întîmplă asta ar însemna că ar putea să se întrezărească o coaliție PLDM-PCRM”, a conchis liderul PD.

Marian Lupu a fost revocat din funcție cu 76 de voturi ale deputaților.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?